2016 ερωτικο ωροσκοπιο

 

2016 ερωτικο ωροσκοπιο

 

Το 2016 το Σύμπαν είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, θέλει να ρίξετε μια βαθιά αναλυτική ματιά στην προσωπική σας ερωτική ζωή. Το κατά πόσο οι σχέσεις σας εξυπηρετούν ή όχι είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Ευτυχώς αν και η ύπαρξη αρμονίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορεί να είναι απλά κάτι που ελπίζετε να συμβεί κατά την αρχή του έτους 2016 , το δεύτερο μισό της χρονιάς  μπορεί και θα σας δώσει απεριόριστες ευκαιρίες ολοκλήρωσης όλων των προσωπικών σας επιθυμιών πάνω στις ρομαντικές σας σχέσεις.

Μία Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 του Μάρτη, θα φέρει τις συναισθηματικές σας ανάγκες στην επιφάνεια. Αν και ακόμα θα σας είναι δύσκολο το να συζητήσετε για το τι ακριβώς χρειάζεστε παρόλα αυτά μετά την έκλειψη θα συνειδητοποιήσετε πλήρως ότι αυτό είναι πέρα για πέρα απαραίτητο να συμβεί.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προετοιμάζοντας τον Εαυτό σας :

Δώστε μέγιστη προσοχή στις εξελίξεις που αφορούν τους εξής τομείς : τον τομέα των κοινόχρηστων πόρων και τον τομέα της σεξουαλικής ικανοποίησης.Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού από 3 Ιανουαρίου ως 5 Μαρτίου και θα σας βοηθήσει να εκ διώξετε κάθε φοβία που μπορεί να έχετε μέσα μια και καλή, ώστε να απελευθερωθείτε και να είστε πλέον ικανοί να δεσμευτείτε απόλυτα σε μία σωστή ερωτική σχέση.

zwdia-agnh

 

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όποιες τώρα καταστάσεις εμφανιστούν κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης χρονικής περιόδου στην ζωή σας σχετικά με οικονομικά ή σεξουαλικά ζητήματα, να ξέρετε ότι θα τα επιλύσετε μόνο αν ακολουθήσετε διαφορετική προσέγγιση από αυτές που είχατε υιοθετήσει για εύρεση επιλύσεων παλαιότερα.

Αν πράξετε λοιπόν διαφορετικά θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτά τα ζητήματα και αυτή την φορά επιτυχώς, την στιγμή που ο Άρης θα αρχίσει να κινείτε ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού δηλαδή από τις 27 Μαίου ως τις 29 Ιουνίου. Και έπειτα , αφού τα προβλήματα αυτά θα έχουν ήδη επιλυθεί εσείς και το ταίρι σας , θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε μπροστά προς το μέλλον σας ως τις 2 Αυγούστου 2016, με όποια κατεύθυνση επιλέξετε μαζί ότι ταιριάζει καλύτερα σε σας ως ζευγάρι φυσικά.

zodia-astra-tarot

Αν τώρα είστε αδέσμευτοι , τότε χρησιμοποιήσετε τις προαναφερόμενες χρονικές περιόδους ώστε να ξεφορτωθείτε για τα καλά τις όποιες φοβίες ή αμφιβολίες μπορεί να έχετε για τον ίδιο σας τον εαυτό, όπως επίσης και όσα σεξουαλικά ζητήματα τελικά αποτελούν εμπόδια για την ολοκλήρωση του ίδιου σας του εαυτού. Και μετά από όλα αυτά θα είστε δυνατοί και σε θέση να χρησιμοποιήσετε άριστα την δύναμη σας αυτή , κατά το δεύτερο μισό του έτους 2016 για να εκπληρώσετε τον στόχο σας , στα ζητήματα της καρδιάς σας.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αγάπη Ανθίζει

Ο επεκτατικός Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016 και θα παραμείνει εκεί ως το έτος 2017, όπου το Σύμπαν θα υποστηρίζει απόλυτα το ζήτημα του γάμου και της συντροφικής ερωτικής δέσμευσης. Η ουσία του 2016 όσο αφορά την αγάπη είναι απλή: κάντε την εργασία που απαιτείται κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και έπειτα στο δεύτερο εξάμηνο θερίστε τους καρπούς της εργασίας σας αυτής.

astrologia-zwdia-oroskopio-67