zwdia-Ερωτικό Σαββατόβραδο 25/10

zwdia-Ερωτικό Σαββατόβραδο 25/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός

zwdia: Δεν θα σας προλαβαίνουμε το Σαββατόβραδο. Οι προκλήσεις πολλές και οι κατακτήσεις ακόμα περισσότερες. Ιδίως οι ώρες μετά τις 19:00 του Σαββάτου θα είναι ερωτικά φορτισμένες! Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει φλερτ, αλλά και μια ξεχασμένη υπόθεση από το παρελθόν ίσως δηλώσει παρούσα.

 

ζωδια-Ταύρος

Όλο το 24ωρο του Σαββάτου, σας βοηθάει να κρίνετε τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σας ενδιαφέρουν άμεσα. Μην επαναπαύεστε και κινηθείτε δυναμικά, για να πετύχετε όσα θέλετε. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σίγουρα θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ζωδια-Δίδυμοι

Θα έχετε αρκετές δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε το πάνω χέρι και να τακτοποιήσετε συναισθηματικά ζητήματα, που δεν σας πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσετε αυτή την διάθεση, και μην επηρεαστείτε αρνητικά  από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σας στενοχωρήσουν.
 

zodia-taro-45

ζωδια-Καρκίνος

Τα αστρολογικά φαινόμενα της μέρας, σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά, αλλά αυτό  θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας δυσαρεστήσουν. Βγείτε απόψε, με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, μιλήστε  για τα προβλήματά σας, αλλά αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σας.

zwdia

ζωδια-Λέων

Οι επόμενες ώρες, αγαπητέ Λέοντα είναι λίγο περίεργες και καλό είναι να κρατήσετε τις επικοινωνιακές αποστάσεις  από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικότερα, μείνετε ουδέτεροι απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρετε θέση, γιατί μπορεί να βρεθείτε να κατηγορήστε και  χωρίς να ευθύνεστε.

 

ζωδια-Παρθένος

Σήμερα, και ιδίως τις βραδινές ώρες θα έχετε την τύχη να συναναστραφείτε με άτομα που ακουμπάνε το δικό σας ‘βεληνεκές, και επικοινωνιακό ταλέντο. Με τον ανάδρομο να σας εγκαταλείπει, όλα πια θα είναι καλύτερα. Αποφύγετε διπλές καταστάσεις.

ζωδια-Ζυγός

Η απαισιοδοξία που σας έχει κατακυριεύσει σας κάνει να διώχνετε από δίπλα σας ακόμα και τους ανθρώπους που σας νοιάζονται και που θέλουν να σας βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρετε τίποτα παρά μόνο να νιώσετε ακόμα πιο άσχημα. Αλλάξτε τη στάση σου και μιλήστε στους δικούς σας ανθρώπους με αγάπη.

 

ζωδια-σκορπιός

Η σημερινή μέρα, πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσάς και τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Αφήστε λίγο τις ανάγκες των τρίτων και κοιτάξτε τι μπορείτε να κάνετε για εσάς. Οι ευκαιρίες γύρω σας είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε. Απολαύστε την νύχτα και τις προκλήσεις αυτής.

 

ζωδια-τοξότης

Μια καταπληκτική μέρα,  που η συναισθηματική σας πλευρά εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και σας αφήνει να δείτε καθαρά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να γίνετε αντικειμενικοί, για να μην πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Αν έχετε προβλήματα με άτομα της οικογένειάς σας ή το ταίρι σας, σύντομα θα μπορέσετε να τα ξεπεράστε.

ζωδια-Αιγόκερως

Αγαπητά γήινα πλάσματα, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σας πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνετε μια καινούργια αρχή. Μιλήστε με το συντροφικό σας ταίρι, και επιδιώξτε κάτι διαφορετικό για απόψε. Ανανεωθείτε.

 

ζωδια-Υδροχόος

Είναι μια πολύ καλή μέρα για εσάς και θα το διαπιστώσετε από το πρωί, που η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη και θετικότατη. Γενικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πολλές ευκαιρίες και να κινηθείτε με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Το βράδυ σας εξαιρετικό.

 

 

ζωδια-Ιχθύς

Είστε οι ευνοημένοι της ημέρας και της νύχτας ακόμα περισσότερο. Τα άστρα το είπανε καθαρά…απόψε θα καταπλήξετε το πλήθη και ίσως τραβήξει την προσοχή σας ένα νέο και ενδιαφέρον πρόσωπο. Άρα φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και βγείτε…!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η συμπεριφορά σας σήμερα, με το τέλος του ανάδρομου Ερμή, απέναντι στο σύντροφό σας μπορεί να γίνει σκληρή και άδικη. Μην προβείτε σε περιττά και επιθετικά λόγια…αφήστε την νύχτα να τελειώσει ομαλά!

 

Τηλ: 875-876-8024 * Χρέωση 0.75Ε/1′

 ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ