Ερωτικό Φεγγάρι. Μην με αφήνεις πάλι τώρα!

9-logoi-xwrismoy-ζωδια

Ερωτικό Φεγγάρι. Μην με αφήνεις πάλι τώρα!

Ερωτικό Φεγγάρι, προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 3ήμερο 30/07-02/08

Κριός:

Έχετε συνδυάσει όλα αυτά που έχετε δει τόσο καιρό, από τον άνθρωπο σας, και μάλλον τώρα στον μήνα του Αυγούστου θέλετε, να βγάλετε και τα πορίσματα σας.

zodia-zvdia-22

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ταύρος:

Δεν έχετε κάνει κάτι που πρέπει να απολογείστε, για αυτήν την σχέση. Πιθανόν και το ταίρι σας, να έχει αρχίσει σιγά- σιγά να βγάζει τον αληθινό του εαυτό.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δίδυμοι:

Όλα σε μια ερωτική αληθινή σχέση, μπορούν να διορθωθούν και να αναμορφωθούν, αν το θέλουν και οι δύο πλευρές να σώσουν μια κατάσταση.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Καρκίνος:

Με το ζόρι δεν θα σας αγαπήσει κανείς. Βέβαια και έχετε καταλάβει ότι τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πάει καλά με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα αυτό πρέπει να το ψάξετε.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

zodia-543

Λέων:

Σαφώς και έχετε πάνω στις δικές σας πλάτες, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, για την πορεία της σχέση σας. Και πάνω από όλα το ότι δεν έχετε ακόμη κάνει κάτι .
You and Me – ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Μην με αφήνεις πάλι τώρα!

Παρθένος:

Αν έχετε τον εγωισμό να περιμένετε, από τον πρώην σας να έρθει, και χωρίς να του κάνετε κάποια πρόταση, τότε ο χρόνος σίγουρα θα σας δικαιώσει.
You and Me – ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ζυγός:

Μπορεί κάποιες οικονομικές καταστάσεις, να σας έχουν ζορίσει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο μέσο εκτός από το να παλέψετε, για να λύσετε τα προβλήματα σας.
You and Me – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

zwdia - love

Ερωτικό Φεγγάρι. Μην με αφήνεις πάλι τώρα!

Σκορπιός:

Υπάρχουν βεβαίως ακόμη πολλές και σημαντικές ελπίδες, για να είστε και πάλι μαζί και καλά, με τον δύσκολο σύντροφο σας. Την αρχή θα την κάνει αυτός.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Τοξότης:

Οι αλλαγές που έχουν προταθεί από το ταίρι σας, μάλλον δεν σας αρέσουν. Επιβάλλεται και από την δική σας την μεριά, να βάλετε στο τραπέζι και τις δικές σας!
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

zodia-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως:

Οι μόνιμες γκρίνιες που έχετε μέσα στον δεσμό – γάμο σας, είναι λόγω των τρίτων, που κατά καιρούς μπαίνουν ανάμεσα σας, και σας αναστατώνουν.
You and Me – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Υδροχόος:

Είστε ανάμεσα σε δύο καρδιές και τώρα αυτό που προέχει, καθώς τα χρονικά όρια στενεύουν είναι να αποφασίσετε ποιον θέλετε μέσα στην ζωή σας.
You and Me – ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΗ

Ιχθείς:

Μπορεί να έχετε το αγαπημένο σας άτομο, παρερμηνεύσει τα λόγια σας, και να έχει απομακρυνθεί. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε νέα του.
You and Me – ΔΙΑΚΟΠΕΣ – ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.