ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.02 Τετάρτη

Lenormard-προβλεψεις

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.02 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Πρόταση γάμου
2 Δέεμευση
3 Αγορά ακινήτου

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Όλα όσα πιστεύετε ότι λείπουν, από την σχέση σας, σίγουρα δεν θα τα βρείτε σε μια τρίτη – ξένη αγκαλιά. Πιθανόν και να χάσετε ότι έχετε μέχρι τώρα χτίσει.

Καρκίνος: Μπορείτε να κάνετε κάτι που σκέφτεστε, για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή, του ατόμου που θέλετε, αλλά χωρίς οι τρίτοι να το καταλάβουν.

Ζυγός: Οι μέρες είναι εξαιρετικές, για να κάνετε κάποιες πιο αναλυτικές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός, λύσει τα θέματα του παρελθόντος του.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Όλα όσα συμβαίνουν…μέσα στον δεσμό σας, δείχνουν ότι πάσχετε και οι δύο από επικοινωνία. Κάντε λοιπόν εσείς την καλή αρχή, και ο άνθρωπος σας, θα ακολουθήσει.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Όσα έχουν ειπωθεί κάτω από νεύρα και ένταση, προς τον άνθρωπο σας, απλά ξεχάστε τα. Οι καλές ημέρες της Άνοιξης θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.

Λέων: Τελικά αυτά που έχετε σκεφτεί, έτσι και τα βλέπετε να συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Όλα τα παλιά και τα θλιβερά, απλά ξεχάστε τα άμεσα.

Σκορπιός: Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα βρεθείτε περί τα τέλη του Φεβρουαρίου, μέσα σε νέες παρέες – επαφές, που κάποιος θα σας γοητεύσει.

Υδροχόος: Έχετε ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας, όπου και κάπως έτσι, θα τραβήξετε και τον άνθρωπο σας, σε πιο δημιουργικές σκέψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Ξέρετε τι θέλετε, από αυτήν ερωτική σχέση και το καλύτερο, θα ήταν να τα πείτε ξεκάθαρα, στον άνθρωπο …που έχετε και να τον αφήσετε να τα σκεφτεί.

Παρθένος: Κάτι γίνεται στον αισθηματικό σας κόσμο, και μάλλον αυτό σημαίνει, ότι πια είστε έτοιμοι, για να κάνετε μια καινούργια συναισθηματική σχέση.

Τοξότης: Μην ασχολείστε πια με το παρελθόν. Έχει λήξει. Οι μέρες σας δίνουν πολλές και ευχάριστες γνωριμίες, που μπορούν να σας πάνε πιο κάτω.

Ιχθύς: Οι ερωτικές σας περιπέτειες έχουν ξεφύγει, ακόμη και του δικούς σας ελέγχου. Βρείτε ποιος σας ταιριάζει και θα δείτε, ότι μπορεί και να σας είναι αρκετός.

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.