Η τράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Η τράπουλα της Φατμά φέρνει τα ερωτικά χαμπέρια

Η ανατολίτικη τράπουλα ‘Fatma’, είναι από τις πιο γνωστές …που ασχολούνται πιο βαθιά …με τα ερωτικά θέματα, όλων των ειδών. Παρελθόν, τωρινό παρασκήνιο αλλά και άμεσα μελλούμενα, έρχονται στην επιφάνεια.

Ερωτικές Προβλέψεις – Χαμπέρια για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΛΑΖΟΝ ΑΛΟΓΟ

zodia-zvdia-22

Περιμένετε κάποιες εξελίξεις και νέα, ίσως και προτάσεις, από ένα συγκεκριμένο άτομο… που ήδη έρχονται προς εσάς, και θα σας βάλουν και πάλι το χαμόγελο στα χείλη, αλλά και θα διώξουν την ερωτική ανασφάλεια από την καρδιά σας. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους, και επανασυνδέσεις για τους χωρισμένους.

Ταύρος : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Με τα οικονομικά σας, να παίρνουν και πάλι την άνοδο, θα βρεθείτε και πιο κοντά στα όνειρα τα αισθηματικά …που έχετε χτίσει μέσα στην σχέση σας. Αυτό να το περιμένετε να γίνει πραγματικότητα, μέσα στον νέο μήνα. Ευτυχείς θα είναι και οι καταλήξεις, για τα τσακωμένα ζευγάρια.

Διαβαστε στο Γεγονος της χρονιας τα Δωρα του Δια  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Δίδυμοι : ΧΡΥΣΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Ένας έρωτας, από τα παλιά και σκληρά χρόνια, θα σας ψάξει μέσα στις ερχόμενες ημέρες, και θα σας βάλει και πάλι σε σκέψεις και όνειρα… γύρω από επανασύνδεση. Εσείς που είσαστε ακόμη μόνοι σας, πιθανόν και να τα καταφέρετε, και εσείς που είστε ήδη σε δέσμευση… απλά να είστε πιο προσεχτικοί.

Καρκίνος : Ο ΠΑΣΑΣ – ΚΑΣΤΑΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μην ασχολείστε με άτομα και τις ζωές τους, που συνεχώς σας αποδεικνύουν, ότι οι προσφορές τους, είναι λίγες για εσάς. Μην μένετε μόνο σε αυτό, η τύχη σας ….προσεχώς θα ανοίξει και θα παρουσιαστεί στην καθημερινότητα σας, ένας νέος και δυνατός έρωτας, που θα σας βάλεις σε μια άλλη πραγματικότητα.

Λέων : ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ – ΚΑΡΔΙΑ

Πιθανόν και αυτό το διάστημα, να σας βρίσκει σε μια αισθηματική ή επικοινωνιακή απομάκρυνση, από το άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτό αλλάζει. Έχουν λήξει πια οι δύσκολες καταστάσεις, που έμπαιναν σαν μόνιμο εμπόδιο, και τώρα οι κοινοί δρόμοι σας …ανοίγουν.

taro-zodia-76

Παρθένος : Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μην έχετε και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη, σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά, είτε αυτοί είναι φίλοι σας, είτε κάποιοι νέοι άνθρωποι. Φυλαχτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας θέλω. Επίσης και καλύτερα κλείστε τις πόρτες σε αυτούς, που σας τις χτυπούν…επιθυμούν την καρδιά σας, αλλά έχουν και τρίτες δεσμεύσεις.

Ζυγός : ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΣ

Έχετε την ευλογία του σύμπαντος, για να κάνετε όλα τα σχέδια σας, πραγματικότητα. Οι δύσκολες ημέρες, έχουν λήξει, εσείς θα έχετε και την οικονομική δυναμική … για να ξεφύγετε από τα παρελθόντα προβλήματα αλλά ….και να πείσετε τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε μαζί… αληθινά!

Σκορπιός : ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ίσως και να έχετε περάσει μια άσχημη φάση με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει γίνει και πάλι αγάπη – καλή επικοινωνία αλλά και προτάσεις για το μέλλον. Στα καλά και θετικά της εποχής, είναι και η οριστική λύση…. κάποιου παλιότερου σας, οικονομικού θέματος.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Είσαστε μπερδεμένοι και στεναχωρημένοι …καθώς αλλού είναι η καρδιά σας, και αλλού είναι η παρουσία σας. Οι μέρες και η συμπαντική τύχη… σας δίνουν τις πρακτικές ευκαιρίες και ευκολίες, για να ξεκαθαρίσετε την ζωή και τις προθέσεις σας, σε όλους. Κάντε τις σκέψεις σας, δράσεις.

Αιγόκερως : ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Κάποιος που ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει, μετά τον χωρισμό, έχει σκοπό με έμμεσο τρόπο να σας ξαναρίξει τα δίκτυα του έρωτα… και με μια επιμονή μέχρι να σας κερδίσει. Οι μέρες σας φέρουν… επικοινωνίες και επισκέψεις. Χρήματα επίσης που δικαιούστε και περιμένετε, έρχονται.

Υδροχόος : ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΛΗ – ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να φέρετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε… μέσα στην ζωή σας, άσχετα αν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμη και αν οι επικοινωνίες έχουν διακοπεί. Απλά μην τον ψάχνετε άλλο, το ξέρει… μην του στέλνετε μηνύματα, δείχνετε δεδομένοι…και γενικά αφήστε τον να σας επιθυμήσει και να σας ψάξει. Θα το κάνει.

Ιχθείς : ΤΑ 10 ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Τα ερωτικά σας λόγια και οι πράξεις σας, θα καταφέρουν να ζεστάνουν την καρδιά του ανθρώπου του τόσο δύσκολου που σας ενδιαφέρει, και να έρθει πια κοντά σας μόνιμα. Στα σχέδια της τύχης είναι και κάποια οικονομική σας ενίσχυση….πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44