23/10 Ήλιος στον Σκορπιό. Οι αισθηματικές σχέσεις ισορροπούν

krios-zvdia-astrology-ζωδια

Κοινοποίηση:

23/10 Ήλιος στον Σκορπιό. Οι αισθηματικές σχέσεις ισορροπούν

Στις 23/10 Ο Ήλιος περνάει στον ‘ερωτευμένο’ μόνιμα Σκορπιό και όλα τα αισθήματα, παλιά και καινούργια … ανθίζουν. Μια εποχή 4 εβδομάδων, που θα δώσει την πρακτική της αστρολογική υποστήριξη … σε αυτούς που θέλουν να φέρουν σε μια ισορροπία σχέσεις και καταστάσεις.

Προσωπικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ξεχάστε τα όλα. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν έτσι απλά, τον άνθρωπο που αγαπάτε και πάλι μέσα στην καθημερινότητα σας. Εσείς μόνο αποφύγετε τα ίδια λάθη!

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είσαστε ανάμεσα σε δύο άτομα, που και τα δύο τα αγαπάτε αληθινά. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό… και το ξέρετε. Τα άστρα σας υποστηρίζουν μόνο για υγιείς καταστάσεις!

Δίδυμοι: Εσείς με τον Κυβερνήτη σας ήδη μέσα στον Σκορπιό, θα έχετε άπειρες νέες και παλιές προτάσεις, που θα σας γοητεύσουν. Αυτήν την φορά σκεφτείτε μόνο για το δικό σας όφελος.

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Οι δράσεις του ανθρώπου σας, θα σας αποδείξουν, ότι έχει λάβει τα μηνύματα σας, σε κάθε επίπεδο. Είστε το ζώδιο που μέσα στην εποχή του Σκορπιού θα έχετε προτάσεις …δέσμευσης!

Λέων: Όλο και περισσότερο βλέπετε την επικοινωνιακή ψαλίδα να ανοίγει και να σας απομακρύνει από τον άνθρωπο σας. Αυτό όμως και τελικά, δεν είναι κάτι που το έχετε προκαλέσει εσείς.

Παρθένος: Αν δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανοίξουν άμεσα και οι δρόμοι, για να λύσετε και τα ερωτικά σας προβλήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζυγός: Μην αγγίζετε, πάλι τις καταστάσεις και τις πληγές του παρελθόντος. Το έχετε ξανα – κάνει … και δεν είχατε θετικό αντίκτυπο. Οι μέρες θα σας φέρουν δίπλα, σε νέο σύντροφο.

Σκορπιός: Μην κάνετε και μην πείτε απολύτως τίποτα. Όλα όσα έχετε ευχηθεί, θα γίνουν πραγματικότητα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Λεφτά και αγάπη… στο 100%

Τοξότης: Ευτυχώς είσαστε ζώδια, που δεν ασχολούνται με τις μετριότητες και συχνά τις αποφεύγουν. Αν είσαστε σε μια τέτοια λοιπόν κατάσταση αυτήν την εποχή…. φροντίστε να αλλάξετε δρόμο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε κουραστεί, να κυνηγάτε και να αναζητάτε λύσεις για την σχέση σας, αλλά να είστε ήσυχοι, ότι αυτό θα έχει και το θετικό του αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Υδροχόος: Όλο κριτική κάνετε εσείς… και εκ του ασφαλούς. Πιθανόν και άθελα σας, να έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αν μπορείτε… απλά διορθώστε το.

Ιχθείς: Πυρετός εξελίξεων υπάρχει στις ερωτικές σχέσεις και γάμους. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και σας δίνουν τις αφορμές και ευκαιρίες, να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

zwdia