Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/07

erwtikes-14414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο χρόνος και οι ευκαιρίες που έχετε δώσει στον άνθρωπο σας, έχουν πια τελειώσει και μάλλον μέσα στην εβδομάδα, θα έρθει και μια τελική συζήτηση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Μην εγκαταλείπετε τα σχέδια σας, και θα δείτε ότι κάπως έτσι θα γίνετε ακόμη πιο σεβαστοί και αξιοπρόσεχτοι, στον άνθρωπο που αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Έχετε πραγματικά σκοτίσει το μυαλό σας, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχει έρθει η ώρα για κάποια ξεκαθαρίσματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Μην λέτε και μην αναλύετε, την ζωή σας και το παρελθόν σας σε άτομα που τώρα έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Αφήστε τους, να σας ψάξουν από μόνοι τους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Λέων

Δεν έχετε κανέναν ανάγκη εσείς. Μπορείτε σαν Βασιλιάδες και μόνοι σας. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον ακόμη ο δύσκολος σας σύντροφος, δεν το έχει καταλάβει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Μην ακούτε τι σας λένε οι γύρω σας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στον δεσμό σας. Εσείς μόνο ξέρετε που είναι το πρόβλημα και πως θα λυθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Μοιάζετε να έχετε χαθεί μέσα σε όλα αυτά που σας συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, σε εργασία και προσωπική ζωή. Βρείτε τον εαυτό σας και μην κάνετε πισωγυρίσματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/07

Σκορπιός

Έχετε ακούσει κάποιες πρόχειρες δικαιολογίες, που δεν σας πείθουν από το στόμα του ατόμου που αγαπάτε. Βάλτε κάπου τα δικά σας τα όρια.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Δεν μπορείτε να στηρίζεστε μονίμως στις πλάτες των άλλων. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να έχετε χάσει την δική σας προσωπικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

zodia-88

Αιγόκερως

Θα πρέπει να μετατρέψετε τις καταστάσεις που σας πιέζουν σε δύναμη και αυτογνωσία, για να μπορέσετε την σχέση αυτήν να την σώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Δεν πειράζει που είστε μόνοι σας αυτήν την εποχή. Από τον νέο μήνα, θα υπάρξουν θετικές γνωριμίες, που θα σας κάνουν να φύγετε από την πλάνη του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί εις βάθος τον χαρακτήρα του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Μην κλείνετε τόσο πολύ τα μάτια σας, στα στραβά του.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.