Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/10 Δευτέρα

zwdia-zodia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αν όλα… όσα ξέρετε τα πείτε στον άνθρωπο σας, για τις κρυφές του καταστάσεις, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το βάλετε σε τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Ξεχάστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν, και ελάτε στο τώρα, που όλα δείχνουν ότι εύκολα μπορεί να ξαναφτιάξετε την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος, μέσα στην σχέση σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι πραγματικά να προστατέψετε τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Όλα τα παλιά, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα σβήσετε, και τα αφήσετε να γίνουν εμπειρίες, που θα σας χρειαστούν το επόμενο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Η αισθηματική σας ζωή, αλλάζει αυτό το διάστημα, προς το πολύ καλύτερο. Όλα τα καλά που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, έρχονται.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η φυσική σας τάση, να περιποιείστε υπερβολικά, τον άνθρωπο σας, και το παίζετε μαμά του, μάλλον τον έχουν κάνει να βαριέται.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Οι σκέψεις και τα όνειρα σας, είναι σχεδόν ταυτόσημα, με του ανθρώπου σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει σύντομα δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Ένταση και πάθος, κυριαρχούν αυτήν την εποχή στις σχέσεις σας, αλλά όχι το μόνιμο συναίσθημα αγάπης, που ζητάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Τοξότης: Ξεκινήστε από τώρα, να αλλάζετε τον τρόπο σας τον επιθετικό και τον επικριτικό στον άνθρωπο σας, και όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που ο σύντροφος σας, επιθυμεί να σας θέσει. Να είστε ειλικρινείς και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Μη θέτετε ακόμη μακροπρόθεσμους στόχους. Αφήστε και τον άνθρωπο σας, να σας πει τι έχει κατά νου να κάνει για εσάς και την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Όλα τα αστρολογικά και μέχρι το τέλος του μήνα είναι υπέρ σας, άρα δράστε. Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας εκφράστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.