ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 01.06 Παρασκευή

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 01.06 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 23. Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Λόγια με υπονοούμενα
2 Ερωτικά σκιρτήματα
3 Ευκαιρίες αλλαγών

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Το χαμόγελο στα χείλη σας, φανερώνει δύο πράματα. Η’ ανεβασμένο ηθικό λόγω οικονομικών, είτε έναν νέο έρωτα. Στους πιο τυχερούς, συνδυάζονται και τα δύο.

Καρκίνος
Τα να μιλάτε χωρίς οι πράξεις σας να ακολουθούν, μάλλον δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι, για κάτι περισσότερο, τουλάχιστον όμως πείτε το.

Ζυγός
Μπορεί να έχετε τσακωθεί με το ταίρι σας, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα του για εσάς. Τουλάχιστον από την δική σας τη μεριά, ενάρξτε τις επικοινωνίες.

Αιγόκερως
Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει με τον άνθρωπο σας και τα εσώτερα οικογενειακά του θέματα. Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε. Θα τα μάθετε προσεχώς.

chartomantia-087

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Όλα έχουν πάντα μια λογική εξήγηση και αυτήν τώρα ζητάτε, από τον αγαπημένο σας. Κάποια μυστικά του, σίγουρα θα σας τα αποκαλύψει.

Λέων
Έχετε κάνει την προσωπική σας προσπάθεια σε κάθε επίπεδο για να φέρετε και άμεσα τον άνθρωπο σας, μέσα στην ερωτική σας σχέση ξανά. Θα το καταφέρετε.

Σκορπιός
Για να λειτουργήσει σωστά, μια ερωτική σχέση, θα πρέπει και οι δύο πλευρές να πιστεύουν σε αυτό. Στην δική σας την περίπτωση, κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.

Υδροχόος
Έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σας, στον άνθρωπο με τον οποίο είσαστε μαζί. Αυτό είναι και κάτι που θα σας έχει πιο καλούς και πραγματικούς δρόμους.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 01.06 Παρασκευή

zwdia - love

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Δεν έχετε πάντα δίκιο εσείς και το ξέρετε. Τώρα υπάρχει μια τεταμένη κατάσταση μέσα στην σχέση σας, και θα πρέπει με τον δυναμικό σας χαρακτήρα να την λύσετε.

Παρθένος
Δεν υπάρχουν καινούργια πράματα να πείτε ή να προσφέρετε στον σύντροφο σας. Αυτοί είστε και τώρα έχει έρθει η ώρα για τις προσφορές των άλλων.

Τοξότης
Μην προτρέχετε και μην λέτε πολλά σε άτομα, που ακόμη δεν σας έχουν πείσει για τις πραγματικές τους προθέσεις. Ακούστε πρώτα τις δικές τους απόψεις.

Ιχθύς
Έχετε κάνει μια σειρά, από νέες γνωριμίες, που πρέπει να τις δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά. Ίσως και να μην ταιριάζετε και τόσο πολύ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.