ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.12 Παρασκευή

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.12 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 32 Το Φεγγάρι 08 Κούπα

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Λόγια θλιμμένα
2 Καινούργια ευκαιρία
3 Διαπληκτισμός γυναικών

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Μπορεί να υπάρχει μια καινούργια αγάπη στην ζωή σας, όμως δεν έχετε ακόμη αποδεσμευτεί ακόμη από το παρελθόν. Αυτό θα πρέπει όμως να το ισορροπήσετε.

Καρκίνος: Ανήκετε στα πιο ευαίσθητα ζώδια και για αυτόν τον λόγο …θα πρέπει να προσέχετε παραπάνω όχι μόνο την καρδιά σας, αλλά και την άλλη πλευρά της σχέσης.

Ζυγός: Υπάρχουν πολλά θέματα που σας ενοχλούν…και που ακουμπούν την σχέση σας, και που πρέπει αυτήν την εποχή, να κάνετε κάτι περισσότερο από τα καθημερινά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Με τον άνθρωπο σας, έχετε πάρει διαφορετικούς δρόμους και αυτό πια είναι καταφανέστατο στο μεταξύ σας. Μάλλον πρέπει να παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Οι καταστάσεις που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι απλά απερίγραπτες. Αυτό όμως είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα να το λύσετε.

Λέων: Κάποιο φίλοι – γνωστοί είναι πραγματικά σημαντικοί για εσάς, άρα μη κάνετε πάλι το λάθος, να απομονωθείτε μόνο και μόνο γιατί ερωτευτήκατε.

Σκορπιός: Αυτά που έχετε συζητήσει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, από την ερχόμενη εβδομάδα, και πριν το τέλος του έτους, θα πάρουν την πραγματική τους διάσταση.

zwdia-092

Υδροχόος: Περνάτε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, απορροφημένοι στην εργασία σας, και κάπου εκεί έχετε χάσει την επαφή με τον άνθρωπο σας.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε μια σειρά από καταστάσεις, που αφορούν την σχέση σας, και που πρέπει πριν να αλλάξει το έτος, να τις λύσετε με τον κατάλληλο τρόπο.

Παρθένος: Αν δεν θέλετε να είστε μέσα στις σχέσεις….που σας πονούν, το καλύτερο που έχετε κάνετε και άμεσα είναι να προχωρήστε μπροστά.

taro-zodia-76

Τοξότης: Αντιμετωπίζετε και εσείς μαζί με τον άνθρωπο σας, κάποια οικονομική στενότητα, που όμως από τον νέο μήνα, σίγουρα θα υποχωρήσει.

Ιχθύς: Η μόνη λύση για εσάς και αυτές τις ανούσιες επανασυνδέσεις και χωρισμούς … που βιώνετε με τον άνθρωπο σας, είναι να μιλήσετε, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.