ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.12 Κυριακή

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.12 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 04. Το Σπίτι Ρήγας Κούπα

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Σχέση αγάπης
2 Λόγια που είναι αληθινά
3 Επισκέψεις από τα παλιά

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Περνάτε μια σειρά από καταστάσεις και εμπόδια, που θα λήξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, και με βοήθεια που θα σας έρθει από τον άνθρωπο σας.

Καρκίνος: Είναι μια εποχή που όλα έχουν τροποποιηθεί και πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά να αλλάξετε. Αυτό είναι και κάτι που θα βοηθήσει την ερωτική σας σχέση.

Ζυγός: Είσαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, που θα δείτε και τον ίδιο σας το εαυτό να αλλάζει και να γίνεται αυτός που ήταν παλιά. Αποφύγετε ωστόσο τους τοξικούς ανθρώπους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αιγόκερως: Εσείς δεν θα πρέπει να φοβάστε τίποτα και κανέναν. Είσαστε σε μια εποχή που θα δείτε τις τσέπες σας να γεμίζουν και την καρδιά σας, να ελαφρύνεται.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, για ένα θέμα, που είχατε ανοίξει παλιότερα. Ακούστε λοιπόν με προσοχή.

Λέων: Έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε μέσα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, άρα κάντε και τα επόμενα σας βήματα γύρω από τα ερωτικά σας.

Σκορπιός: Οι πιθανότητες τις ημέρες των γιορτών να συναντηθείτε με κάποιον από τα παλιά σε κάποιο κοινό σας λημέρι, είναι πολλές και πιθανόν έτσι να γίνουν τα πράματα.

zwdia-092

Υδροχόος: Ο λόγος σας έχει γίνει άκρως επικριτικός, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει ενοχλήσει υπερβολικά τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται με παράπονα.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε δημιουργήσει ένα καλό – ερωτικό κλίμα, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό μέσα στις γιορτές θα σας δώσει μια πρόταση – έκπληξη από τον άνθρωπο σας.

Παρθένος: Πολλά τα γεγονότα, σε εργασία και οικογένεια που πρέπει από την δική σας την πλευρά, να φέρετε εις πέρας. Ο άνθρωπος σας, πάντως σας υποστηρίζει.

taro-zodia-76

Τοξότης: Είσαστε μεταξύ του να φύγετε και του να μείνετε, από αυτήν την σχέση. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το αποφασίσετε άμεσα και με το χέρι στην καρδιά.

Ιχθύς: Αν έχετε κάποια απορία ή κάποια ανασφάλεια να σας πιέζει την διάθεση, για την προσωπική ζωή του ανθρώπου σας, καλύτερα να ρωτήσετε ευθέως.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.