ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.07 Τετάρτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.07 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 32. Το Φεγγάρι (08 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές συζητήσεις
– Εκπλήξεις από τα παλιά
– Οικονομική δυναμική

Χαρτομαντεία, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Δεν έχετε χρόνο για να μιλήσετε και πάλι, και να δώσετε εξηγήσεις στον άνθρωπο σας, για αυτά που θέλετε να αλλάξουν. Τα ξέρει ήδη.

Ταύρος

Είναι πραγματικά τόσο περιττό, να πιέζετε μέσα στον δεσμό σας, για να πάρετε απαντήσεις και εξηγήσεις, που ακόμη δεν έχουν ωριμάσει σαν καταστάσεις.

Δίδυμοι

Συμμαζέψτε τα μυαλά σας, και μην χάνεστε μέσα σε ρομαντισμούς που δεν έχουν μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι σας έχουν πέσει πολλά και μαζεμένα προβλήματα.

chartomantia-087

Καρκίνος

Οι μόνιμες αγωνίες που έχετε συσχετίζονται, με τα ερωτικά σας, που δεν έχουν καμία πρόοδο, και όπως εσείς θα θέλατε. Σίγουρα οι συζητήσεις, πρέπει να ενταθούν.

Λέων

Δεν θα πρέπει πραγματικά να σας αφορά, τι κάνει και που βρίσκεται ο πρώην σύντροφος σας. Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας μόνο.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.07 Τετάρτη

Παρθένος

Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας, που κατά καιρούς σας μιλούν για το ερωτικό τους ενδιαφέρον, αλλά ακόμη το μυαλό και η καρδιά σας, είναι στο παρελθόν.

taro-zodia-76

Ζυγός

Πετάτε από πάνω σας σιγά – σιγά τα άσχημα που περάσατε στην προηγούμενη σας σχέση, και τώρα έχετε σκοπό για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, απλά να ξεκουραστείτε.

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω από τις δυναμικές σας, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το ξέρει ήδη.

Τοξότης

Αν έχετε κάνει κάτι που πρέπει να απολογηθείτε στον άνθρωπο σας, αυτές οι ημέρες θα σας δώσουν τις σχετικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να το κάνετε με θετικό αποτέλεσμα.

zodia-88

Αιγόκερως

Βοηθήστε τους ανθρώπους σας, να φύγουν από την εικόνα που έχετε στήσει ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι ο πρώην σας και τίποτα άλλο.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλές και δύσκολες ακόμη καταστάσεις, που θα σας φέρει στο παρόν σας ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που πια πρέπει να το ζυγίσετε στην ζωή σας.

Ιχθείς

Αν έχετε κάνει κάποια σημαντική νέα γνωριμία, αυτό το Καλοκαίρι μην την αφήσετε στα μάτια και στα στόματα των γύρω περίεργων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.