Ερωτικό Φεγγάρι. Τα κατάφερες, έτσι όπως τα έφερες!

vres-idaniko-syntrofo

Ερωτικό Φεγγάρι. Τα κατάφερες, έτσι όπως τα έφερες!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Το μόνο μόνιμο μοτίβο μέσα στην σχέση σας, είναι οι τσακωμοί και οι μίνι χωρισμοί. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που δεν μπορεί να υποστηρίξει πια κανείς από τους δυο.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Έχετε περάσει από το στάδιο της πρώτης γνωριμίας, με το εν λόγω άτομο που θέλετε, και τώρα έχουν έρθει και οι πιο σοβαρές ερωτήσεις – καταστάσεις, στο μεταξύ σας.
You and Me – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Δίδυμοι: Δεν είναι μόνο δική σας ευθύνη, να προστατεύετε αυτήν την σχέση, από τρίτους και τις βουλές τους. Αυτό σίγουρα βαραίνει και την άλλη πλευρά.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Καρκίνος: Οι σχέσεις – τα ταίρια που βρίσκονται μακριά, σίγουρα έχουν πολλά να πουν, τώρα που οι συνθήκες θα σας ενώσουν μόνιμα.
You and Me – ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

chartomanteia-44

Λέων: Εσείς περιμένετε κάποιον να σας ψάξει οικειοθελώς, και να σας μιλήσει με σοβαρές πια προτάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αυτός ο μήνας θα έχει και άλλες εκπλήξεις.
You and Me – ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Παρθένος: Κάποιες ειδήσεις οικονομικού χαρακτήρα, θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα σας διευκολύνουν, σε πολλά από τα προβλήματα σας.
You and Me – ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Ερωτικό Φεγγάρι. Τα κατάφερες, έτσι όπως τα έφερες!

Ζυγός: Είστε εκ ζωδίου, άτομα υψηλών απαιτήσεων και μάλλον πρέπει αυτό ήδη να το έχει καταλάβει ο παρόντας σύντροφος σας, που θέλει να συζητήσει κάποια πράματα μαζί σας.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

taro-zodia-76

Σκορπιός: Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια νέα γνωριμία, που θα ξεκινήσει από φιλία και μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα εξελιχθεί σε σχέση.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Τοξότης: Δεν θα κάνετε μια ακόμη υποχώρηση, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε κάποια τρίτη κατάσταση, από την μεριά του συντρόφου σας.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Αιγόκερως: Δεν είστε ψυχικά έτοιμοι, αλλά ούτε και θέλετε αυτήν την εποχή να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση, με τις όποιες τυχόν υποχρεώσεις μπορεί αυτή να έχει.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Τα κατάφερες, έτσι όπως τα έφερες!

Υδροχόος: Η συντροφιά κάποιου φίλου σας, έχει αρχίσει και γίνεται πιο ερωτική και μάλλον έχετε αρχίσει και εσείς μάλλον και αισθάνεστε άβολα.
You and Me – ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Ιχθείς: Μόνο μέσα από τον κοινό και αληθινό διάλογο μπορείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε αυτή την σχέση. Όλα τα άλλα τα παλιά … αφήστε τα να διαγραφούν.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.