Οι Κάρτες της Σουλτάνας, τα ερωτικά μελλούμενα

taro-ταρω-ταρο-tarw

Κοινοποίηση:

Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

Η Κωσταντινουπολίτικη ερωτική τράπουλα της Σουλτάνας, μέσα από τα 38 φύλλα της, δίνει τις ερμηνείες…για όλα τα θέματα που μπορούν να απασχολούν τον Ενδιαφερόμενο. Θα επιστρέψει το αγαπημένο πρόσωπο?…Θα δοθούν ευκαιρίες για επανασύνδεση…? Υπάρχει τρίτο άτομο…και ένα σωρό άλλες ερωτήσεις…παίρνουν την αληθινή τους απάντηση…!

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός : Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ – Επαναφορά αγαπημένου προσώπου

zodia-zvdia-22

Κάποια εξήγηση που περιμένετε, κάποια άφιξη αγαπημένου προσώπου ή ακόμη και μια πρόταση για επανασύνδεση, πλησιάζουν και σας κάνουν και πάλι να βρείτε την καλή σας ψυχολογία. Μπορεί… να έχει περάσει καιρός, αλλά οι νέες καταστάσεις, θα σας δικαιώσουν για την πίστη και την αναμονή σας. Στα οικονομικά, θα καταφέρετε το επόμενο διάστημα, να ξεφύγετε από τις δυσκολίες.

Ταύρος : ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ – Ειδήσεις από ερωτικό άτομο

Μπορεί να μην έχετε ακόμη διαλέξει το άτομο …που θα σταθεί δίπλα σας, σας σύντροφος, αλλά η μοίρα, σας φέρνει μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας αλλάξει όλη την φιλοσοφία, γύρω από τις αισθηματικές σχέσεις. Φυσικά, και κάποιοι από εσάς, θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν, που θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε…αυτήν την φορά.

Δίδυμοι : ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ – Ξαφνικές αλλαγές ευχάριστες

Εσείς χτίζετε την τύχη σας. Ξέρετε τι και ποιον… θέλετε κοντά σας. Αυτή η δυναμική του χαρακτήρα σας, ίσως και να τρομάζει το άτομο που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά αν δεν μπορεί να σας κουμαντάρει, τότε δεν κάνει για εσάς. Πολλά και τα ξεκαθαρίσματα… που θα κάνετε και εσείς που έχετε ΄μπερδεμένες΄ σχέσεις. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα έχετε καλύτερες ημέρες.

taro-zodia-76

Καρκίνος : ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Λόγια και προτάσεις μπερδεμένες

Ο άνθρωπος που θέλετε, αγαπάτε ή αναμένετε κάποια πρώτη κίνηση του, δεν θα αργήσει… να σας την φανερώσει. Μπορεί να υπήρχαν κάποια τρίτα εμπόδια στον δρόμο του, αλλά μέσα στις επόμενες 5-8 ημέρες, θα έχετε την επικοινωνία και αν το ζητήσετε και την παρουσία του. Δεν υπάρχει τελικά τίποτα, που να μπορεί να σας αντισταθεί…για πολύ. Ακόμη και στα οικονομικά, θα έχετε έκτακτες απολαβές.

Λέων : ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ – Ερωτική πρόταση / Συμφιλίωση

Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει, αυτήν την εποχή να σας λυπεί. Μπορεί ο άνθρωπος, που αγαπάτε και για αυτόν να έχετε κάνει μεγάλες θυσίες, να μην είναι και τόσο εξωστρεφείς προς εσάς, αλλά αυτό θα λήξει τις ερχόμενες ημέρες. Όλα θα στρώσουν και οι περισσότεροι, του ζωδίου, θα προσεγγίσουν και τις επίσημες δεσμεύσεις μέσα στους ερχόμενους μήνες. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε άνοδο και φήμη.

Παρθένος : Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ – Δυναμική παρουσία / Επαναπροσέγγιση

Εξαιρετικά νέα … έρχονται μέσα στον σπιτικό σας, και σας ξεγνοιάζουν από όλα αυτά που είχε φορτωθεί το μυαλό και η καρδιά σας. Το άτομο που αγαπάτε, θα σας ξαναπλησιάσει με σκοπό, να ελέγξει αν πρώτα είστε ακόμη μόνοι σας, και σε δεύτερο βαθμό, να σας κάνει την πρόταση του, υπό νέους όρους και προϋποθέσεις, για να είστε μαζί, και χωρίς…άλλες καθυστερήσεις.

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζυγός : ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ – Νέα για επανένωση άμεσα

Έχετε στο επόμενο διάστημα, πολλά θέματα, να βάλετε σε μια σειρά, και τελικά να λύσετε αυτά που σας ενοχλούν. Ο άνθρωπος σας, είναι υποστηρικτής σας, και θα σας δηλώσει παρόν στα σχέδια σας. Να μην ανησυχείτε εσείς οι χωρισμένοι, αυτό που περνάτε δεν είναι κάτι οριστικό. Η μοίρα, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας δώσει λύσεις και επανασυνδέσεις.

Σκορπιός : Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΥΛΗ – Εύκολες επικοινωνίες/συναντήσεις

Έχετε αποκτήσει πια μεγάλη γνώση και πείρα, από όλα αυτά τα δεινά που περάσατε σε παρελθούσες σχέσεις σας. Αυτή που έχετε τώρα μπορεί να σας ταλαιπωρεί, αλλά θα την ΄στρώσετε΄! Ο καλός σας ο λόγος ακόμη και τα σίδερα τα λυγίζει. Κάτι ανάλογο, θα έχουν και οι φρεσκο-χωρισμένοι σύντροφοι. Επιστροφές και απολογίες στο μονοπάτι σας…πλησιάζουν.

Τοξότης : ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Μαντάτα που θα ευχαριστήσουν

Εξηγήσεις, σας έρχονται από το άτομο που σας ενδιαφέρει και μάλλον θα σας πείσουν, για να του δώσετε ακόμη μια αισθηματική ευκαιρία, για να είστε μαζί. Ότι μα ότι και να έχει προηγηθεί, θα λυθεί. Ουδείς του ζωδίου, δεν θα μείνει μόνος του ή μέσα σε μέτριες σχέσεις. Οι εργένηδες, θα πλησιαστούν από γνωριμία που θα γίνει τυχαία…και θα είναι κεραυνοβόλος έρωτας. Χρήματα που έχετε ζητήσει…έρχονται.

Αιγόκερως : Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΣΑΣ – Μικρότερος άντρας σε διεκδίκηση

Είσαστε προβληματισμένοι με τις καταστάσεις …που βιώνετε μέσα στην σχέση σας, και με ένα ταίρι, να μην μπορεί να πάρει κάποιες κάθετες πρωτοβουλίες για το μέλλον σας. Αυτό αλλάζει. Μιλήστε και θέστε τους προβληματισμούς σας, αλλά και τις όποιες προτάσεις έχετε. Θα είναι δύσκολο να δεχτείτε αρνήσεις. Σε αυτά …κάποια είδηση με κληρονομιά – παλιά οικονομική ιστορία …σας κοντεύει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – Σμίξιμο και πάλι αισθημάτων

Μπορεί στην ερωτική σας σχέση, να έχετε κάποια επικοινωνιακά, πάνω-κάτω, αλλά είναι μόνο το αλατοπίπερο που δεν σας αφήνει να βαρεθείτε. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έρθετε με τον άνθρωπο σας, πιο κόντα….και με αληθινή αγάπη! Κάποιοι από εσάς, θα καταφέρουν να λήξουν προβληματικούς γάμους και παρελθούσες αγκυλώσεις…και να ξανα-φτιάξουν την ζωή τους.

Ιχθείς : ΤΑ 22 ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ – Ευκαιρίες συναισθηματικές + οικονομικές

Ουδείς σας πτοεί εσάς. Μπορεί ο άνθρωπος σας, να έχει κάποιες ιδιοτροπίες αλλά είναι υπό τον έλεγχο σας. Οι χωρισμένοι σύζυγοι-σύντροφοι, θα ξανασκεφτούν τις καταστάσεις που τους δένουν και θα βρεθούν και πάλι κοντά…ισως και σε μια επανένωση. Οι έχοντες 2 αγάπες στην καρδιά τους, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο…κάποιος έχει κάτι καταλάβει. Ταξίδια και χρήμα στον δρόμο σας.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw