Προβλέψεις Διαρκείας για το 2μηνο ΟΚΤ + ΝΟΕ

zwdia-zvdia-91-χωρισμος-zodia

Κοινοποίηση:

Προβλέψεις Διαρκείας για το 2μηνο ΟΚΤ + ΝΟΕ

Αστρολογικά… το επόμενο δίμηνο έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στο κόσμο των ζωδίων. Ένας Δίας με την αλλαγή του … θα τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και που θα δώσει ευκαιρίες, για να λυθούν καταστάσεις και ποικίλα προβλήματα … ειδικά σε οικονομικά ζητήματα.

Αναλυτικά για όλους:

Σίγουρα μεγάλες και θετικές αλλαγές θα δουν στην καθημερινότητα τους, οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί, που θα έχουν τον Δία, με την αλλαγή του στις 10 / 10, να τους προσφέρει άφθονο χρήμα, νέους και δυνατούς έρωτες… και μόνιμα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν.
Ευνοϊκή περίοδος : 15 – 26 / 10

zodia-zvdia-22

Επιτυχίες στα οικονομικά τους… θα έχουν όλοι οι Βασιλιάδες, Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι, που με την ορθή πια φορά του Πλούτωνα, θα δουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο. Σε μια καλύτερη μοίρα θα βρεθούν και τα αισθηματικά τους, που σιγά – σιγά και μετά το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου, θα δώσουν λύσεις και οι δύο πλευρές.
Ευνοϊκή περίοδος : 10 – 17 / 10

tarw-045

Σε μεγάλα κέφια θα βρεθούν Κριοί και Τοξότες, καθώς θα δουν την καθημερινότητα τους, την εργασία και την ερωτική τους ζωή, να καλπάζει προς τα καλύτερα. Ένα ιδανικό χρονικό διάστημα, που μπορούν να στρώσουν τα οικονομικά τους, να ενάρξουν νέες δραστηριότητες, αλλά και να λύσουν τις επικοινωνιακές τους διαφορές, με τα άτομα που αγαπούν.
Ευνοϊκή περίοδος : 19 – 24 / 10

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε μεγάλη αφύπνιση και προσοχή θα πρέπει να είναι οι Ταύροι και οι συγγενείς τους οι Παρθένοι, που θα δουν καλές αλλαγές να τους πλησιάζουν. Ο άνθρωπος σας, έχει την διάθεση να σας μιλήσει για ένα κοινό μέλλον. Αν είστε έτοιμοι … τολμήστε το, αν όχι … αποφύγετε το! Πάντως τα εργασιακά σας έχουν ανοδικές και σταθεροποιητικές τάσεις.
Ευνοϊκή περίοδος : 08 – 19 / 10

Θα τρέχετε εσείς οι Δίδυμοι, Καρκίνοι και οι αγαπημένοι Ιχθείς, για να προλάβετε όλα αυτά που αλλάζουν… αλλά μόνο για το δικό σας καλό. Από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα και μέχρι να λήξει το έτος… θα δείτε την αισθηματική σας ζωή, με τον άνθρωπο, που έχετε επιλέξει να ισορροπεί και πια τα τρίτα προβλήματα και πρόσωπα να υποχωρούν.
Ευνοϊκή περίοδος : 18 – 29 / 10

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18 προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11