Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

tarot-m

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

Τα 52 φύλλα της κλασσικής Τσιγγάνικης Τράπουλας, δίνουν τις προβλέψεις τους.

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες.

Κριός: Ο ΑΣΟΣ ΚΑΡΟ

zodia-zvdia-22

-Δεν έχετε ακόμη καταλάβει ή δεν το έχετε ψάξει και τόσο βαθιά, τι συμβαίνει στην οικογενειακή – προσωπική ζωή του ανθρώπου σας, και κάποιες φορές κλείνεται στον εαυτό του.

-Υπάρχουν κάποια καλά θέματα, που συσχετίζονται, με την εργασία ή τις σπουδές σας, και που θα σας επιτρέψουν το επόμενο διάστημα, να ολοκληρώσετε τις δράσεις σας.

Ταύρος: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

-Μην λέτε και τόσο ανοιχτά το πόσο καλά περνάτε μέσα στην σχέση σας, και πόσο τυχεροί είστε για τον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας. Δεν αφορά κανέναν.

-Με την βοήθεια που θα σας έρθει, από την μεριά του εργασιακού σας χώρου ή και της οικογενείας σας, θα κάνετε ότι επιθυμείτε πραγματικότητα.

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

-Σταδιακά και μέσα σε όλα αυτά που κάνετε σε εργασία και προσωπική ζωή, θα δείτε μεγάλη καλυτέρευση αλλά και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία.

-Είσαστε τα ζώδια που μπορείτε σε ένα λεπτό, να φέρετε παντού τα πάνω κάτω. Αυτό είναι και κάτι που το έχει ήδη δει…και το ταίρι σας.

chartomantia-087

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

Καρκίνος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

-Είσαστε αποφασιστικοί σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την ζωή σας, και τίποτα και πραγματικά κανένας, δεν πρόκειται να σας σταματήσει.

-Οι έρωτες σε αυτό το στάδιο που είστε, δεν σας πολυενδιαφέρουν και μάλλον, θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε αυτό το Καλοκαίρι, μόνο με τους φίλους σας.

Λέων: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

-Εάν αυτό που θέλετε και αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, σαν σχέδιο μέσα στο κεφάλι σας, τότε φροντίστε παραπάνω τις λεπτομέρειες.

-Οι ερωτικές σας επιθυμίες, δεν έχουν ακόμη ικανοποιηθεί, από το ταίρι σας. Και από ότι μπορείτε να δείτε, ούτε και στο εγγύς μέλλον δεν θα ικανοποιηθούν.

zwdia - love

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

Παρθένος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

-Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, πραγματικά δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Αν αυτό συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, τότε μιλήστε ειλικρινά στο ταίρι σας.

-Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς, καθώς έχετε και πολλά εμπόδια από τα οικονομικά σας. Ίσως και να πρέπει να κάνετε και κάτι άλλο παράλληλα.

Ζυγός: Ο ΑΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

-Οι επικοινωνίες που έχετε με τον πρώην σας, είναι γύρω – γύρω από μια επανασύνδεση. Κανείς ακόμη δεν είναι τόσο τολμηρός, για να το πει ανοιχτά!

-Αυτή η αισθηματική σχέση που έχετε μόνο σας περιορίζει, από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Μάλλον για ακόμη μια φορά, κάτι έχει κάνει εσείς λάθος.

zwdia-tarw-zodia-19

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

Σκορπιός: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

-Προκαλέστε τον άνθρωπο σας, σε μια πιο ειλικρινή συζήτηση για το μέλλον σας και τι είναι αυτό που θα ήθελε να πραγματωθεί το επόμενο διάστημα.

-Δώστε ακόμη μια ευκαιρία, ανανέωσης και επισημοποίησης της σχέσης σας. Ίσως και να είναι η αφορμή για καλύτερη πορεία με τον άνθρωπο σας.

Τοξότης: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

-Πολλές και μεγάλες είναι η υποψίες που έχουν καρφωθεί στο μυαλό σας, το διάστημα αυτό …και μάλλον από την μεριά σας, θα πρέπει να τις ψάξετε.

-Δεν έχετε ακόμη φτάσει στο οικονομικό επίπεδο, που θα θέλατε, για να πείτε ότι τώρα, σίγουρα αισθάνεστε ασφαλείς για το μέλλον σας.

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

-Κάποιος σας έχει προδώσει, σας έχει πλήρως απογοητεύσει, αλλά εσείς θέλετε να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Το ρίσκο είναι δικό σας.

-Μην εκπλαγείτε, αν κάποιος από τον φιλικό – εργασιακό σας χώρο, σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση, και ότι σας ζητάει να γίνεται ζευγάρι.

zwdia shmera

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Σχέσεις και Συντρόφους!

Υδροχόος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

-Κάποιες φορές θα πρέπει να βάζετε και λίγο φρένο στον λόγο σας, καθώς το ταίρι σας, έχει και αυτό τα δικά του προβλήματα γενικότερα.

-Μην λέτε στον κύκλο σας, λεπτομέρειες και εσώτερα θέματα της οικογένειας σας, καθώς και εσείς γνωρίζετε, ότι θα πέσετε θύμα κουτσομπολιών.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

-Δεν υπάρχουν και πολλά ακόμη που σας χωρίζουν από τον άνθρωπο που αγαπάτε και σας αγαπάει. Το οικονομικά άμεσα βελτιώνονται.

-Η μοναξιά των αδέσμευτών θα σπάσει, από μια φρέσκια γνωριμία, που θα έρθει από μια αναπάντεχη συνάντηση. Το σύμπαν σας χαμογελά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76