Ζυγός και Δυνατότητες

ζωδιο-ζυγος

Κοινοποίηση:

Λέγεται συχνά πως το μεγαλύτερο ατού του Ζυγού είναι οι καλλιτεχνικές του ικανότητες και η δυνατότητά του να εκτιμά τη τέχνη. Για αυτό το ζώδιο όμως η ίδια η ζωή είναι μια μορφή τέχνης –μια τέλεια παράσταση που ενώνει αντίθετες δυνάμεις και τις κάνει να αποτελούν ένα μοναδικό αρμονικό σύνολο. Γεννημένοι κάτω από το άστρο της συνεργασίας, οι Ζυγοί έχουν μία έμφυτη ικανότητα να δημιουργούν ειλικρινείς και σημαντικές σχέσεις και να κάνουν και τους άλλους να αποδίδουν και να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους. Από τη στιγμή όμως που τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δε θυσιάζουν την προσωπικότητά τους στη διαδρομή, έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν σε όποιο τομέα διαλέξουν.

 

 

Οι ισορροπημένοι Ζυγοί αναγνωρίζουν ενστικτωδώς πως είναι πιο ευχάριστο και παραγωγικό να δουλεύει κανείς ομαδικά παρά απομονωμένος. Όταν δουλεύει μόνος ο Ζυγός αισθάνεται χαμένος και μισός άνθρωπος και βρίσκει την ικανοποίηση και την πλήρωση μόνο όταν καταφέρνει να εναρμονίσει καταστάσεις που σε άλλους ανθρώπους φαίνονται ασυμβίβαστες. Η ικανότητα του Ζυγού να αντιλαμβάνεται την άποψη των άλλων τον κάνει τέλειο μεσάζοντα ή διαιτητή. Και μιας και η διπλωματία είναι το άλλο του όνομα, μπορεί να πετύχει και να διακριθεί σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με τις δημόσιες σχέσεις.

 

 

Ο Ζυγός εκμεταλλεύεται στο έπακρο το δυναμικό του όταν πρόκειται να μεσολαβήσει για συνεργασία. Όμως αυτή του  μανία για αρμονία μπορεί να τον κάνει να πέσει στη παγίδα της πολυπροσωπίας καθώς θα προσπαθεί να γίνει όλα για όλους –μια τάση που υπάρχει μέσα του και κινδυνεύει να διαταράξει την ισορροπία που είναι τόσο απαραίτητη στα άτομα που ανήκουν σε αυτό το διπλωματικό ζώδιο.

zodia-zvdia-22