Χαρτομαντεία, Τράπουλα HAL G. Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Χαρτομαντεία, Τράπουλα HAL G. Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για 8-10 ημέρες

Κριός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ζητάτε να γίνει μια θετική συζήτηση με τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί στο μεταξύ σας, η κοινή σας πορεία. Ακόμη κα το πώς όλα αυτά τα τρίτα άτομα, να απομακρυνθούν από την ζωή σας.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δεν έχετε ακόμη λάβει κάποια απάντηση, σε μηνύματα και ενοχλήσεις που έχετε κάνει προς τον πρώην σας. Δεν σας αγνοεί όμως. Απλά είναι ο απύθμενος του εγωισμός, που δεν το αφήνει ακόμη, να πλησιάσει.

Δίδυμοι: Η ΞΑΝΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλά τα ζητήματα που έχουν μαζευτεί, μέσα στον καθημερινό αγώνα του ανθρώπου σας, και ίσως κάποιες φορές να τον βλέπετε και λίγο νευρικό. Μην δίνετε σημασία, θα ξεπεραστεί αυτή η φάση.

Καρκίνος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Κάνετε πραγματικά ότι καλύτερο μπορείτε, για να είστε με τον άνθρωπο σας, κάτω από συνθήκες που θα σας επιτρέψουν μέσα στους επόμενους μήνες, να κάνετε και κάποια δέσμευση επίσημη.

chartomanteia-44

Λέων: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο φλερτ μέσα στον χώρο τον κοινωνικό σας, που όμως θα πρέπει να είστε και πολύ προσεχτικοί, καθώς ήδη αδιάκριτα μάτια, έχουν πέσει πάνω σας.

Παρθένος: ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Θέλετε να ξεκόψετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και κάθετα από το παρελθόν σας, Αυτό θα το καταφέρετε, αν και μόνο βγείτε έξω και γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους.

Χαρτομαντεία, Τράπουλα HAL G. Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

Ζυγός: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Υπάρχει άρωμα έρωτα γύρω σας, και μάλλον είσαστε και εσείς σε μια φάση ζωής, που θέλετε να αφήσετε τα παράθυρα της καρδιάς σας ανοιχτά για να έρθει ένας νέος σύντροφος.

zwdia-768

Σκορπιός: ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Δεν έχετε ακόμη την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων σας, για να δεσμευτείτε πιο σοβαρά αυτόν το άτομο που αγαπάτε. Μήπως ξέρουν – γνωρίζουν κάτι που εσείς ηθελημένα αγνοείτε?

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Έχετε δημιουργικά όνειρα και μάλλον θέλετε να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας, που σας θαυμάζει. Μια πολλή καλή εποχή που θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει.

Χαρτομαντεία, Τράπουλα HAL G. Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

Αιγόκερως: Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, για να τσακώνεστε συνέχεια με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει βαρύνει αυτήν την εποχή, λόγω των επαγγελματικών – οικονομικών του προβλημάτων.

taro-zodia-098

Υδροχόος: ΤΑ 2 ΣΠΑΘΙΑ

Μέσα στον έρωτα σας για ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν βλέπετε και τόσο καθαρά τις παγίδες, και μάλλον τώρα που τα πράματα έχουν φτάσει στο όριο τους, εσείς να πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας.

Ιχθείς: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ

Η μανία σας, να ψάχνετε να βρείτε λεπτομέρειες για την πρώην ερωτική ζωή του συντρόφου σας, μάλλον πιο δυστυχισμένους σας κάνουν. Δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75