Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο – Μάιος

deste

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο – Μάιος

Χαρτομαντεία Ο μήνας λήγει και προσφέρει ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, για να κλείσουν τις εκκρεμότητες τους με το παρελθόν, ακόμη και μέσα από μια αναδιαμορφωμένη πρόταση – σκέψη – πρωτοβουλία.

Αναλυτικά για όλους:

Κριός: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

zodia-zvdia-22

Δεν θα πρέπει να πιέσετε λόγια και πράξεις, μέσα στην σχέση σας, προκειμένου να πάρετε κάποιο αποτέλεσμα, από τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν καταστάσεις, που από την μεριά του θα λυθούν από τις αρχές του Καλοκαιριού και μετά.

Ταύρος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Οι μέρες μέχρι και να έρθει το Καλοκαίρι, θα σας φέρουν ειδήσεις και πληροφορίες, για τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά και για τις συνθήκες τις τωρινές της ζωής του. Σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλές ελπίδες για να επανασυνδεθείτε.

Δίδυμοι: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς περιμένετε μια σειρά από απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, που ευτυχώς έχει τελειώσει με ότι τον εμπόδιζε και καθυστερούσε την δική σας κοινή πορεία. Σε όλα αυτά, θα υπάρξει και μια καλυτέρευση στην οικονομική ροή από την εργασία σας.

chartomantia-087

Καρκίνος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Αν ζείτε μια καινούργια ερωτική ιστορία, θα ήταν καλύτερο να μην το αναφέρετε ακόμη σε φίλους και γνωστούς …και μέχρι να βρείτε αν τελικά όλο αυτό, είναι κάτι που σας ταιριάζει. Μην χάνεστε από τα επαγγελματικά σας δεδομένα και συνήθειες.

Λέων: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αυτόν τον καιρό οι ανασφάλειες σας, έχουν γιγαντωθεί και η διάθεση σας έχει πιάσει χαμηλά ποσοστά. Αν αυτό προέρχεται από την λάθος συμπεριφορά του συντρόφου σας, μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε και να λύσετε μόνιμα τα εμπόδια – προβλήματα.

Παρθένος: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Οι προβληματισμοί σας θα εκφραστούν ίσως και με έντονο τρόπο …στον σύντροφο σας. Όλα έχουν φτάσει πια στο όριο τους, και εσείς πρέπει να δώσετε λύσεις σε όλα τα ζητήματα, που κάνουν αυτήν την σχέση να έχει μόνιμα σκαμπανεβάσματα και απομακρύνσεις.

zwdia-768

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Ίσως μια εποχή, που δεν θέλετε άλλο να υπηρετήσετε καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την παρούσα σχέση σας αλλά και με τον επαγγελματικό σας τομέα. Μιλήστε, επικοινωνήστε με τους γύρω σας και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.

Σκορπιός: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Απότομα θα αλλάξουν πολλά μέσα στο τρίτο 10ήμερο και προς το θετικότερο. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, θα σας ξανα- πλησιάσει… και αυτήν την φορά μέσα από σοβαρές προτάσεις για να συνεχίσετε την σχέση σας, που έχει πραγματικά περάσει από 40 κύματα. Χρήματα, που περιμένατε έρχονται.

Τοξότης: Ο ΗΛΙΟΣ

Θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και ανταγωνισμού, που καλό θα ήταν να τα συγκρατήσετε. Μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα εκτόνωνε την κατάσταση. Οι σύντροφοι, που μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον, θα πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις επ’ αυτού.

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αιγόκερως: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Μπορεί αυτή η δύσκολη σχέση να σας έχει πικράνει, αλλά όλα από τις επόμενες ημέρες αλλάζουν πολλά και με την παρέμβαση του συντρόφου σας, που δεν θέλει να σας χάσει. Οι εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα προσπεραστούν και τα οικονομικά θα έρθουν και πάλι σε μια ισορροπία.

Υδροχόος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Δεν χρειάζεται, να περικόψετε από τα προγράμματα σας και τις δικές σας επιθυμίες, μόνο και μόνο για να έχετε πάντα ευχαριστημένο το απαιτητικό σας ταίρι. Εσείς που είστε ακόμη εργένηδες, μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα βρείτε μια πολλή ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Ο σύντροφος σας, έχει βάλει πάνω στις πλάτες του πολλά και διαφορετικά ζητήματα, εργασιακά και οικογενειακά, και ίσως κάποιες φορές να μην μπορεί να σας δώσει αυτό που ζητάτε. Σίγουρα το Καλοκαίρι, θα είναι πολύ πιο εύκολο, και για ότι σας έχει λείψει …θα σας αποζημιώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75