Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – ΜΑΡ

synastries-zvdiwn-zwdia-astrologia-zodia

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – ΜΑΡ

Το επόμενο διάστημα και για όλον τον Μάρτιο χαρακτηρίζεται από πολλά και καλά αστρολογικά φαινόμενα, που θα επηρεάσουν τον κόσμο των ζωδίων….μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ειδικά σε υποθέσεις του παρελθόντος, που θα αναζητήσουν λύσεις. Δύο πανσέληνοι που θα φέρουν, ευχάριστες ανατροπές σε αγάπη και εργασία.

Προβλέψεις για όλους:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ:

zodia-zvdia-22

Εσείς και μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον Κριό, θα έχετε την ευχέρεια διαλόγων, που θα φέρουν πολλά μαλωμένα ζευγάρια πιο κοντά…ίσως και σε επανασύνδεση. Παλιοί έρωτες θα ανακύψουν ακόμη και σε αυτούς που έχουν προχωρήσει την ερωτική τους ζωή. Το χρήμα θα έρθει άφθονο….και αυτήν την φορά προσέξτε να το διαχειριστείτε καλά.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 1ο

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:

Μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ότι επιθυμείτε και με τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά της περιόδου, θα φέρουν τις ισορροπίες, θα κλείσουν τις πόρτες στο παρελθόν και θα μονιάσουν συντρόφους, που έχουν παγώσει. Σε αυτά που θα δείτε, είναι και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, που θα σας απογειώσουν.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 3ο

taro-zodia-76

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:

Είστε ο πιο πετυχημένος αστρολογικός συνδυασμός, που θα φέρει πολλές δεσμεύσεις και χαρούμενα γεγονότα σε οικονομικά και επιστήμες. Τα ζευγάρια που έχουν πια καταφέρει να ισορροπήσουν οικονομικά, θα σκεφτούν την οικογένεια – γάμο – μετοίκηση… που σίγουρα θα πάει καλά. Ευκαιρίες θα έχουν και οι σύντροφοι εν διάσταση.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 1ο

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:

Μπορείτε αυτόν τον νέο μήνα να πετύχετε πολλά με τον άνθρωπο σας, που κάνει πια ότι μπορεί για να σας έχει κοντά του και καλά. Αυτό θα δώσει και τις αφορμές σε κάποια ζευγάρια, να προχωρήσουν μέσα στην Άνοιξη σε δεσμεύσεις που θα είναι γάμοι ή συγκατοίκησης. Για τους πιο ζωηρούς, μάλλον έχει έρθει η ώρα των τελικών αποφάσεων.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 2ο

zodia-098

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:

Πιθανόν και να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, αλλά το καλό είναι ότι η μέγιστη αγάπη που έχει ο άνθρωπος σας, για εσάς, θα σας κάνει μέσα στον καινούργιο μήνα, να ξεχάσετε τα παλιά και να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Σε αυτό θα παίξει και τον καθοριστικό του ρόλο, η οικονομική σας άνοδος και σταθεροποίηση.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 2ο

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:

Εσείς έχετε την ευλογία του σύμπαντος, για να ξεφύγετε από τους άσχημους φαύλους κύκλους του παρελθόντος και οι δύο σαν σύντροφοι. Το θετικό είναι ότι αυτές οι δύο πανσέληνοι του Μαρτίου, θα ενεργοποιήσουν και τον οικονομικό σας τομέα, που θα σας διευκολύνει σε ότι μέχρι τώρα σας καθυστερούσε.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 1ο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ Τ0Υ ΝΕΡΟΥ:

Εσείς πια έχετε πάρει τις προσωπικές σας αποφάσεις και το μόνο που θέλετε είναι να φύγετε, από τα ίδια και τα ίδια και να ευθυγραμμιστείτε με αυτά που έχετε πια συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας. Γάμοι, αρραβώνες, συγκατοικήσεις αλλά και απόγονοι είναι στο μενού της Άνοιξης. Ακόμη και όσοι μένουν μακριά, θα βρουν τις σχετικές λύσεις.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 3ο

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:

Αν ξέρετε τι πρέπει να γίνει, τότε σηκώστε τα μανίκια, και εσείς και ο αγαπημένος σας, και μην δίνετε λαβές στους τρίτους για σχόλια. Οι μέρες και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα πρέπει να σας έχουν βρει έτοιμους γύρω από καταστάσεις που συσχετίζονται… γύρω από οικονομικά και επισημοποιήσεις.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 1ο

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με τον σύντροφο σας και νωρίς… μέσα στον μήνα, ανακοινώστε του το. Αυτό που ζείτε δεν σας εκφράζει και σίγουρα θα πρέπει να κάνετε την κίνηση που θα φωτίσει το μέλλον σας. Σε δεύτερο βαθμό, ασχοληθείτε και πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας, που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 1ο

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:

Μπορεί να έχετε μια εσωτερική τρικυμία, μέσα σον δεσμό σας, αλλά αυτό είναι μόνο περαστικό. Οι μέρες μετά την πανσέληνο την πρώτη, θα σας φέρουν ερωτικά πιο κοντά, και ίσως και κάπου εκεί να έρθουν στην επιφάνεια οι ανάγκες και οι βαθύτερες επιθυμίες για δέσμευση. Σίγουρα τα άστρα σας ωθούν και στα εργασιακά σας πεδία.
Ευνοϊκό Δεκαήμερο Συναστρίας: 2ο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087