ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.10 Πέμπτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.10 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 07 Το Φίδι Ντάμα Σπαθί

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Επιθετικά λόγια
2 Διαπληκτισμός γυναικών
3 Σχέση εξ αποστάσεως

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Προχωρήστε μπροστά! Μην χάνεστε μόνο μέσα στο παρελθόν. Αυτά τα καινούργια πρόσωπα που σας κοιτούν….κάτι θέλουν από εσάς!

Καρκίνος: Αγνοείστε ότι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, θα κάνει κινήσεις για να επανορθώσει.

Ζυγός: Όλα αυτά που σας λένε οι φίλοι, για τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να τα προσπεράσετε και να δείτε εσείς πια τι μπορείτε να κάνετε.

xartomanteia-33

Αιγόκερως: Ο μήνας μέχρι και να λήξει, θα σας φέρει στον δρόμο σας, ένα σωρό καταστάσεις, από το παρελθόν σας, που θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Οι πολλές φασαρίες και εντάσεις δεν είναι για εσάς. Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, καλό θα ήταν να τα αποσαφηνίσετε εδώ και τώρα.

Λέων: Πολλά τα στάδια που πρέπει να περάσει, αυτή η καινούργια γνωριμία, και μέχρι να σας αποδείξει ότι μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς αισθηματικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Είσαστε πραγματικά ξετρελαμένοι με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Τα καλύτερα ακόμη πλησιάζουν….και τους χωρισμένους.

Υδροχόος: Μάλλον κάτι δεν έχετε κάνει καλά. Ο άνθρωπος σας και οι φίλοι – οικογένεια σας, έχουν άπειρα παράπονα από εσάς. Οργανώστε τον χρόνο σας.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική ζωή, του ανθρώπου σας. Το ιδανικότερο …θα ήταν να του μιλήσετε και να τον ρωτήσετε ευθέως.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος: Ας κάνετε καλύτερα ένα βήμα πίσω, μόνο τότε θα καταφέρετε να δείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα, τι έχει πάθει ο άνθρωπος σας, και αντιδρά τόσο έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τοξότης: Χωρίς τον συγκεκριμένο άνθρωπο που αγαπάτε, δεν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Τουλάχιστον κάντε από την μεριά σας, μια ακόμη προσπάθεια για επανένωση.

Ιχθύς: Αν το άτομο που υπάρχει μέσα στην αισθηματική σας ζωή, δεν κάνει κάτι περισσότερο για να φύγει και να κλείσει το παρελθόν του, τότε μάλλον δεν σας ταιριάζει.

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.