ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 20.04 Παρασκευή

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 20.04 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευή 02. Τα Σπαθιά (26 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Ενοχλητικά λόγια
2 Έξυπνες λύσεις
3 Χρήματα από Δημόσιο

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Οι επιλογές που έχετε κάνει στις σχέσεις σας, μάλλον δεν ήταν και οι πετυχημένες. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ξέρετε τώρα τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνος: Έχετε διαλέξει τον σύντροφο που επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας, και τώρα απομένει να διώξετε μακριά το άσχημο παρελθόν που ενοχλεί κατά καιρούς.

Ζυγός: Οι εξηγήσεις που έχουν γίνει με τον πρώην σας, του έχουν κόψει την φόρα για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Θα ξανα – έχετε λίαν συντόμως νέα του.

Αιγόκερως: Μάλλον έχετε χαθεί με τον άνθρωπο σας, γύρω και μόνο από τα προβλήματα του, και δεν μπορείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα στην σχέση σας.

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

chartomantia-087

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην είστε και τόσο αδιάφοροι, για αυτά τα φλερτ που σας έρχονται από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως και τελικά να υπάρχει ένας νέος έρωτας για εσάς.

Λέων: Οι δικαιολογίες και για τους δύο σας, μέσα στην σχέση σας έχουν τελειώσει. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να κάνετε και τις αληθινές σας προτάσεις.

Σκορπιός: Η καρδιά σας έχει πονέσει υπερβολικά, από τις λάθος συμπεριφορές και λόγια του ατόμου που αγαπάτε. Κάπου και εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ.

Υδροχόος: Μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις σε κανέναν, για τα ερωτικά σας θέματα, και ειδικά σε κάποιον που έχει μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα… μπει στην ζωή σας.

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Έχετε κάνει όλα τα χατίρια που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας, και στο τώρα σιωπηλά…αλλά με νόημα αναμένετε τις δικές του κινήσεις – προτάσεις.

Παρθένος: Ξέρετε τα πάντα για αυτόν που θέλετε…και αυτός τίποτα για εσάς. Υπάρχει πιθανότητα αυτό το διάστημα του υπόλοιπου Απριλίου, να ανταμωθείτε.

Τοξότης: Έχετε ξεχάσει τις δυσκολίες του ερωτικού σας παρελθόντος, και τώρα έχετε την ψυχική άνεση για να βρείτε τον επόμενο σας σύντροφο, όπως εσείς τον θέλετε.

Ιχθύς: Ξεκινήστε να σκέφτεστε τα σχέδια σας για το Καλοκαίρι, καθώς το άτομο που αγαπάτε, θα λήξει τις χιλιομετρικές αποστάσεις σας για να είστε μόνιμα μαζί.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ανοιξη  2018  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.