ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.07 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.07 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 24. Η Καρδιά (Βαλές Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα αγάπη
– Ερωτική επανασύνδεση
– Αισθηματικές αποκαλύψεις

Χαρτομαντεία, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Μπορεί να ζείτε μοναχικές στιγμές αυτήν την περίοδο, αλλά είναι τελικά μόνο δική σας επιλογή. Αν έχετε ένα ταξίδι επαγγελματικό μπροστά σας, ετοιμαστείτε για μεγάλες επιτυχίες.

Ταύρος

Πολλά τα ζητήματα που έχει βγάλει στην επιφάνεια αυτή η νέα σας σχέση και μάλλον έχετε ήδη διαισθανθεί, ότι κάτι και για ακόμη μια φορά έχετε κάνει λάθος.

Δίδυμοι

Δεν σας πείθει ακόμη ο πρώην σας, που ζητά να σας έχει και πάλι στην ζωή του.
Προφανώς και τον έχετε βάλει σε μια αναμονή, έτσι για τον δικό σας εγωισμό.

chartomantia-087

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά και μεγάλα πια κενά στην επικοινωνία που έχετε με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για κάποια τελική απόφαση.

Λέων

Μια νέα γνωριμία, υπάρχει στον δρόμο σας, που μέσα από την καλή τύχη, που σας κυκλώνει αυτήν την εποχή, να εξελιχθεί και σε κάτι πιο σοβαρό – δεσμευτικό.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.07 Τρίτη

taro-zodia-76

Παρθένος

Εσείς που έχετε εδώ και καιρό μεγάλες – δοκιμασμένες σχέσεις, μέσα στον νέο μήνα, θα υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε μια πρόταση γάμου.

Ζυγός

Δεν θα προσφέρετε άλλη κατανόηση και χρόνο, σε άτομα που ακόμη δεν σας δίνουν ή δεν θέλουν να σας δώσουν κάτι περισσότερο από την ζωή τους.

Σκορπιός

Προχωράτε δυναμικά, σε επαγγελματικές αλλαγές που σίγουρα σας δίνουν και την ευκολία πλέον να ισορροπήσετε και την ερωτική σας σχέση.

zodia-88

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης

Μπορεί να έχετε περάσει από πολλές δυσκολίες και εμπόδια, με τον σύντροφο σας, αλλά τώρα και οι δύο πλέον ξέρετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλον.

Αιγόκερως

Αν γνωρίσετε μέχρι που είναι οι αντοχές του ανθρώπου σας, τότε μην τις εκτείνετε έξω από αυτό όριο. Δεν υπάρχει λόγος πια πίεσης.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 31.07 Τρίτη

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από την δική σας την μεριά, να προσφέρετε σε αυτόν που έχετε δίπλα σας. Τώρα, είναι η δική του σίγουρα σειρά.

Ιχθείς

Οι έννοιες που έχετε λόγω των επαγγελματικών σας από τα μέσα του Αυγούστου, θα υποχωρήσουν και σίγουρα τώρα θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας καθημερινότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.