Ερωτικό Φεγγάρι. Είσαι της καρδιάς μου, το γραμμένο!

ζωδιο-του-τοξοτη-ζωδια-zwdia

Ερωτικό Φεγγάρι. Είσαι της καρδιάς μου, το γραμμένο!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Δεν θα βάλετε όριο και μέτρο … στο πόσο θα βλέπετε τους φίλους και τους γνωστούς σας, επειδή ο σύντροφος σας είναι ζηλιάρης πέραν του δεόντως.
You and Me ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ταύρος: Με τόσα καλά που σας έχουν έρθει από τον εργασιακό σας τομέα, εσείς θα πρέπει να κάνετε και το επόμενο βήμα, μέσα στην ερωτική σας ζωή.
You and Me – ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Οι καυγάδες που έχετε μέσα στον δεσμό σας, έχουν γίνει συχνοί και πυκνοί. Όλα αυτά εσάς, θα πρέπει να σας χτυπάνε και το καμπανάκι ότι κάτι τρέχει!
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Καρκίνος: Έχετε αφοσιωθεί εντελώς στην εργασία σας και στην οικογένεια σας, και το τελευταίο πια που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε κάτι άλλο να παίξετε.
You and Me – ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Είσαι της καρδιάς μου, το γραμμένο!

zodia-543

Λέων: Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, έχει χωρίσει και μάλλον ακόμη δεν το έχει καταλάβει. Μην κλείνετε τα μάτια σας, μπροστά σε αλήθειες. Χάνετε τον χρόνο σας.
You and Me – ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Παρθένος: Η αγάπη που έχετε για το ταίρι σας, είναι παθολογική. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα καταφέρετε για φύγετε μαζί και για διακοπές.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ

Ζυγός: Δεν έχετε μέσα σας ακόμη πάρει μια τελική απόφαση, για το αν πρέπει να εμπιστευτείτε τον άνθρωπο σας, και να του δώσετε μια θετική απάντηση στα αιτούμενα του.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

zwdia - love

Σκορπιός: Είναι πραγματικά άσκοπο, να μιλάτε και να παρακαλάτε τον άνθρωπο σας, να φύγει από την σχέση που έχει τώρα και να επιστρέψει πάλι πίσω σε εσάς.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Τοξότης: Η μέρα σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι γεμάτη από εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Μάλλον μια σχέση στο τώρα, δεν θα χωρούσε.
You and Me – ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Ερωτικό Φεγγάρι. Είσαι της καρδιάς μου, το γραμμένο!

Αιγόκερως: Η ερωτική σας ζωή, είναι προβληματική και το ξέρετε. Ένας πιο σοβαρός και ειλικρινής διάλογος, θα σας έλυνε τα θέματα, αλλά και θα σας φώτιζε το μέλλον.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ

zodia-88

Υδροχόος: Οι επαγγελματικές απαιτήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτούς τους ρυθμούς.
You and Me – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Ιχθείς: Ατενίζετε το μέλλον σας και τον άνθρωπο που έχετε στο τώρα κοντά σας, δεν τον βλέπετε. Μάλλον αισθάνεστε ότι ήδη κάτι δεν πάει καλά.
You and Me – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.