Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να σε ξαναδώ, να μου πεις και να σου πω!

σχεσεις-συντροφος-zwdia-astrologia

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να σε ξαναδώ, να μου πεις και να σου πω!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Μην καταναλώνεστε ψυχή και ενέργεια για να τροφοδοτείτε, τον εγωισμό του συντρόφου σας. Ας κάνει και αυτός για εσάς τελικά!
You and Me – ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ταύρος: Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, αυτήν την εποχή εν σχέση με τον επαγγελματικό τομέα, είναι να κάνετε μεγάλες – σημαντικές αλλαγές
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Μάλλον θα πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με άτομα, που μόνο σας προκαλούν άγχος και τίποτα περισσότερο. Δεν το αξίζετε τελικά.
You and Me – ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Καρκίνος: Δεν θέλετε με αυτήν την νέα σχέση, να μπλέξετε τα ερωτικά με τα οικονομικά σας. Τουλάχιστον κάπως έτσι, θα είναι και πιο διακριτές οι γραμμές μέσα στην σχέση.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ

zodia-543

Λέων: Έχετε τόσα πολλά να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα, που δεν θα δείτε ότι κάποιος θα σας πολιορκήσει ερωτικά. Έχετε τα μάτια σας λίγο πιο ανοιχτά.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να σε ξαναδώ, να μου πεις και να σου πω!

Παρθένος: Αν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση που θέλετε να κάνετε στον πρώην σας, για μια επανασύνδεση, μην κάνετε το λάθος να εμφανιστείτε μόνο σαν φίλοι.
You and Me – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Ζυγός: Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι, από τον σύντροφο σας. Μιλήστε του, για να βρείτε την άκρη.
You and Me – ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

taro-zodia-76

Σκορπιός: Μέσα από την οικονομική σας άνοδο, θα έχετε και μια καλύτερη διάθεση – ψυχολογία, που θα μπορέσετε και πιο γρήγορα να λήξετε προβλήματα μέσα στην σχέση σας.
You and Me – ΤΥΧΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τοξότης: Όσα και να πείτε στο περιβάλλον σας για αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχετε γνωρίσει, δεν τους πείθετε, αν πρώτα δεν τον γνωρίσουν προσωπικά.
You and Me – ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Αιγόκερως: Η διάθεση – σκέψη σας, είναι μόνο γύρω από τον πρώην σας, που θέλει να σας επισκεφτεί, να σας μιλήσει, αλλά χωρίς να έχει και κάτι σημαντικό να σας πει.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να σε ξαναδώ, να μου πεις και να σου πω!

Υδροχόος: Όσα έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, είναι και αυτά που τώρα σας κρατούν μακριά από το να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, στον άνθρωπο σας.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Ιχθείς: Έχετε πολλά ζητήματα να λύσετε στις σχέσεις σας, και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει, μήπως και τελικά εσείς κάνετε κάποιο λάθος.
You and Me – ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.