Ερωτικό ρίξιμο Χαρτιών για δύσκολους συντρόφους

Κοινοποίηση:

Ερωτικό ρίξιμο Χαρτιών για δύσκολους συντρόφους

Η κλασσική τράπουλα, ερμηνεύει τα μελλούμενα για τους εραστές και τους συζύγους, που αυτήν την εποχή αντιμετωπίζουν επικοινωνιακές δυσκολίες, χωρισμό, πάγωμα συναισθημάτων.

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες.

Κριός: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

zodia-zvdia-22

Αυτός που αγαπάτε και σκέφτεστε, δεν σας έχει ξεχάσει, ούτε έχει προχωρήσει την ζωή του. Ίσως να είναι εγκλωβισμένος σε καταστάσεις οικονομικές … που προσπαθεί να λύσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε νέα του.

Ταύρος: ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σηκώστε το ανάστημα σας … και μην παρακαλάτε κανέναν για να σας δώσει αγάπη και προσοχή. Αυτά που έπρεπε να πείτε και να κάνετε, ήδη τα έχετε κάνει. Αφήστε λοιπόν, στο τώρα την άλλη πλευρά, να σκεφτεί πιο είναι πραγματικά …το ερωτικό της συμφέρον.

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Εσείς είστε αυτοί, που έχετε γίνει λάστιχο για να εξυπηρετήσετε τους πάντες γύρω σας. Είναι άλλωστε στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, έχει σκοπό, μέσα στις επόμενες μέρες – ώρες, να σας μιλήσει ανοιχτά.

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Θα έχετε κάποιες ειδήσεις, άμεσα που θα αναφέρονται σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία, που θέλει να σας συναντήσει. Ίσως και να σας κάνει και νέες προτάσεις επανασύνδεσης. Χαλαρώστε, ακούστε και ανταποκριθείτε.

Λέων: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Εσείς γενικά δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι να μιλήσετε πλέον ξεκάθαρα με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε την χρυσή τομή, που θα σας οδηγήσει … σε πιο σοβαρά βήματα. Το σύμπαν πάντως σας υποστηρίζει.

Παρθένος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Εσείς μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί. Άλλα λέτε και άλλα κάνετε. Αυτός είναι και ένας δείκτης ότι κάτι δεν πάει καλά με την προσωπική σας ισορροπία, που μάλλον την εφαρμόζετε… και σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής. Για το τώρα, αφήστε όποιον θέλει να σας πλησιάσει οικειοθελώς.

zvdia-098

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Εσείς που έχετε πονέσει πολύ … από έναν πρόσφατο χωρισμό, τα νέα είναι καλά. Σε μια λογική επανασύνδεσης, βρίσκεται και η άλλη πλευρά, που έχει σκοπό, μέσα σε αυτόν τον μήνα, να σας ξαναπλησιάσει, με νέες και πιο σοβαρές προτάσεις.

Σκορπιός: ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Μην πιέζετε τον εαυτό σας, για κανέναν και για τίποτα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ηρεμήσετε, μετά από αυτές τις περιπέτειες … που είχατε μέσα στην σχέση σας, και να βρείτε τον τρόπο για να ισορροπήστε. Ο πρώην σύντροφος σας, πάντως ακόμη δεν τα έχει βάλει κάτω.

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Εναντίων σας, δεν υπάρχει τίποτα να ειπωθεί, και πόσο μάλλον από τον ευεργετημένο πρώην σας σύντροφο. Όπως και να έχουν τα πράματα στο τώρα, μην κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση, απλά αφήστε τον να σας ψάξει από μόνος του. Θα το κάνει.

prodosiaταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μάλλον περνάτε μια περίοδο αλλαγών. Αυτό ξεκινάει από τα ερωτικά σας θέματα, που πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση, για το ποιος θα είναι τελικά, αυτός που μπορεί να σταθεί με εγγυήσεις δίπλα σας. Όλα τα άλλα, πλησιάζουν.

Υδροχόος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από δύσκολους δρόμους, χρόνια και καταστάσεις, έχει έρθει η ώρα να ισορροπήσουν, και να αποδώσουν τα μέγιστα καλά σους εμπλεκόμενους. Ακόμη και παλιοί εραστές, θα βρουν τον τρόπο να είναι μαζί.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Τα αρχικό του ονόματος σας… είναι ακόμη χαραγμένο, πάνω στον νου και την καρδιά, ενός παλιού σας συντρόφου. Και το ξέρετε. Μέσα στον μήνα αυτόν, οι πράξεις από την μεριά του, θα σας αποδείξουν ότι ακόμη υπάρχουν ευκαιρίες – χώρος, για επανένωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76