Η Ινδική τράπουλα OSIRIS φανερώνει τις αλήθειες

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Η Ινδική τράπουλα OSIRIS φανερώνει τις αλήθειες

Η πιο γνωστή τράπουλα στην Ινδία ακούει στο όνομα ΟSIRIS. Μια μαντική τράπουλα που με τα άπειρα φύλλα της, σε κάποιες πιο παλιές της εκδόσεις ακουμπά και τα 112+, δίνει αναλυτικότατες προσβλέψεις για κάθε θέμα.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

zodia-zvdia-22

Υπάρχουν αυτό το διάστημα, κάποιες επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό με την παρέμβαση των καλών γνωστών-φίλων σας, θα λήξει. Κάποια χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν.

Ταύρος: Ο ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΣ

Είσαστε αυτοί που έχετε το πάνω χέρι στην σχέση σας, άρα θα πρέπει να δείξετε μια παραπάνω συμπάθεια και ανοχή, στα προβλήματα τα αληθινά που σας εξιστορεί ο άνθρωπος σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Δίδυμοι: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Είστε το ερωτικό επίκεντρο πολλών αυτήν την εποχή. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει σε μια καλύτερη ψυχολογία…όπου με την σειρά της, θα σας δώσει το θετικότερο αποτέλεσμα για την επιλογή του επόμενου σας ταιριού.

Καρκίνος: Ο ΚΕΝΟΣ ΘΡΟΝΟΣ

Μπορεί η καρδιά σας, να είναι γεμάτη από πόνο και αδικία, όμως μην κάνετε αυτήν την εποχή κάποια παρορμητική κίνηση. Τα πράματα παρασκηνιακά κινούνται υπέρ σας, και λίαν συντόμως θα έχετε συναντήσεις, με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων: ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΛΑΦΥΡΑ

Είσαστε και θα βρεθείτε σε μια ακόμη καλύτερη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση, όπου αυτό θα ανοίξει και τους δρόμους στην ερωτική σας ζωή – σχέση, για να κάνετε άμεσα αυτά που επιθυμείτε με τον άνθρωπο σας.

zvdia-00

Παρθένος: ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή την εποχή κάτι υπερβολικό για να φέρετε κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε, αλλά οι τωρινές καταστάσεις, σας δίνουν μόνο εμπόδια και καθυστερήσεις. Οι μέρες που πλησιάζουν θα δώσουν λύσεις και ο άνθρωπος σας, θα σας κάνει προτάσεις για το μέλλον.

Ζυγός: ΔΥΟ ΛΕΥΚΑ ΑΛΟΓΑ

Μπορεί να είστε μόνοι, μπορεί να είστε ακόμη πιο μόνοι, μέσα σε προβληματικές σχέσεις, αλλά αυτό από τις επόμενες ημέρες, θα λήξει. Νέοι έρωτες θα εμφανιστούν …και οι απαραίτητες συγκρίσεις μοιραία θα γίνουν.

Σκορπιός: ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ – ΑΤΟΜΟ ΚΥΡΟΥΣ

Τρέχετε για να κλείστε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, και αυτό σίγουρα σε δεύτερο επίπεδο θα σας βοηθήσει, στο να πάρετε και πιο μόνιμες αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή… που σας περιμένει.

taro-zodia-76

Τοξότης: ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Η μοναξιά και η θλίψη για τα παλιά θα τελειώσει και εσείς θα βρεθείτε λίαν συντόμως, κάτω από έντονη και παρατεταμένη ερωτική πολιορκία. Αξιοποιήστε την γνώση σας και επιλέξτε με βάση την λογική και όχι τόσο με το …συναίσθημα.

Αιγόκερως: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Ονοματίστε αυτά που θέλετε και το σύμπαν… πραγματικά θα σας τα στρώσει ευθύς μπροστά στα πόδια σας. Άμεσα θα έχετε χρήμα που θα σας ξεμπλοκάρει από τα δύσκολα, αλλά και την επιστροφή κάποιου μεγάλου σας έρωτα.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Υδροχόος: ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

Αδειάστε όλα αυτά τα άσχημα από την καρδιά σας, καθώς οι μέρες θα σας δώσουν έναν νέο έρωτα με πρόσωπο… που μπορεί να είναι και ο επόμενος μόνιμος σας σύντροφος. Σε αυτό προσθέστε και μια σημαντική είδηση, για χρήμα από τα παλιά.

Ιχθείς: ΓΑΜΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΩΜΑΤΑ

Έχετε αυτά που ζητάτε και ακόμη περισσότερα …θα σας προσφέρει η εργασία σας αλλά και το ταίρι σας. Σε κάποιους θα γίνουν προτάσεις για γάμο – επανασύνδεση – συγκατοίκηση… και όχι μόνο.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia