Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Είσαι της καρδιάς μου το γραμμένο!

αστρολογια

Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Είσαι της καρδιάς μου το γραμμένο!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Η γοητεία σας έχει πιάσει ματιές και καρδιές. Εσείς είστε μόνο αυτοί, που θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις, που θέλετε να δώσετε την δική σας καρδιά.

You and Me – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που δεν έχουν ακόμη βρει την λύση τους μέσα στην ζωή του ταιριού σας αλλά και τις παρελθούσες του υποχρεώσεις.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ

Δίδυμοι: Έχετε κάνει όλα αυτά που πρέπει, για να μην αισθάνεται το ταίρι σας, ανασφάλεια λόγω ότι εσείς είστε όλη μέρα σε επαφές, κόσμο και δρομολόγια.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Καρκίνος: Το να κάθεστε πάνω από ένα τηλέφωνο, δεν θα φέρει λύσεις σε καμία των περιπτώσεων. Αν έχετε κάτι να πείτε, απλά μεταφέρετε το στην άλλη πλευρά.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

chartomanteia-44

Λέων: Οι προσφορές που έρχονται κατά καιρούς, από τον άνθρωπο σας ή οι μεγάλες του υποσχέσεις, ακόμη δεν σας έχουν πείσει για τίποτα. Ίσως μια συζήτηση, να ξεμπλόκαρε κάποια πράματα.
You and Me – ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παρθένος: Μην δίνετε χώρο και χρόνο, σε επαναλαμβανόμενες ιστορίες του παρελθόντος, για να σας καθυστερήσουν και πάλι, και όπως γίνεται μέχρι και τώρα.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ζυγός: Έχετε κάνει πολλά για να διατηρηθεί αυτή η σχέση / γάμος, και μάλλον τώρα υπάρχει στην ψυχή σας μια μεγάλη κούραση. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβει ο σύντροφος σας.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

zwdia-fotia

Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Είσαι της καρδιάς μου το γραμμένο!

Σκορπιός: Ύστερα από κάθε καυγά σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, επέρχεται η ισορροπία και μετά πάλι η πτώση. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει.
You and Me – ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Τοξότης: Αυτή η νέα γνωριμία που έχετε κάνει, από τον εργασιακό σας χώρο, σας έχει προκαλέσει και κάποιες αναστατώσεις, στην ζωή σας. Κρατήστε την σχέση σας κρυφή.
You and Me – ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΦΛΕΡΤ

zodia-88

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Όσα λιγότερα πείτε στον άνθρωπο που έρχεται και ξαναέρχεται, στην ερωτική σας ζωή, τόσο πιο πολλά θα κάνει. Δεν χρειάζεται να διευκολύνετε κανέναν τόσο πολύ.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Υδροχόος: Έχετε μοιράσει τον χρόνο σας, σε επάγγελμα και προσωπική ζωή, και κάποιοι καλοί σας φίλοι, έχουν να σας δουν καιρό, και θα σας εκφράσουν παράπονα.
You and Me – ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Ιχθείς: Εσείς, που έχετε χωρίσει και με άσχημο τρόπο, μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα συναντηθείτε και σίγουρα μια καινούργια αρχή θα δοθεί και από τις δύο μεριές.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.