Τράπουλα Κατίνας–DESTE για 3ο 10ήμερο ΜΑΡ

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Τράπουλα Κατίνας–DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο ΜΑΡ

Ο Μάρτιος…λήγει και αφήνει χώρο για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην ζωή όλων των ζωδίων.

Αναλυτικά για όλους:

Κριός: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

zodia-zvdia-22

Μην δίνετε και τόση μεγάλη βαρύτητα σε λόγια που έρχονται από κάποιον πρώην σας, που θέλει να μάθει τι κάνετε στην ερωτική σας ζωή στο παρόν σας. Πιθανόν και να είναι μόνος του ακόμη, και να θέλει να σας προσεγγίσει για επανασύνδεση.
Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Οι αλλαγές θα γίνουν από τον καινούργιο μήνα, και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας δεδομένα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας σταθεροποιήσει πιο πολύ, σε όλα αυτά που τόσο καιρό σχεδιάζετε με τον άνθρωπο σας. Νέοι έρωτες θα έρθουν και στους εργένηδες.
Ερωτική Τύχη: 8/10

Δίδυμοι: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Έχετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας, όλα αυτά που έχουν γίνει σε σχέσεις και συνεργασίες, και να υποδεχτείτε τον καινούργιο μήνα, με ένα αυστηρό πρόγραμμα. Οι δεσμοί, που είχαν περάσει από κάποιες ερωτικές θύελλες θα καταφέρουν να βρουν ισορροπίες… αλλά και να διώξουν τους ανεπιθύμητους.
Ερωτική Τύχη: 10/10

chartomantia-087

Τράπουλα Κατίνας–DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο ΜΑΡ

Καρκίνος: ΑΡΑΛ- Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Εσείς κινείστε με την ηθική και την λογική σας. Όλα τα άλλα δεν σας ενδιαφέρουν. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιος πρώην εραστή σας, θέλει να σας πλησιάσει και να σας δώσει εξηγήσεις για τα παλιά… αλλά και τις φρέσκιες προτάσεις του, για το άμεσο μέλλον σας.
Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είστε αυτοί, που μέχρι να λήξει ο τρέχον μήνας, θα δείτε πολλά πράματα να αλλάζουν στην καθημερινότητα σας. Ο άνθρωπος που αγαπάτε αλλά είναι είτε μακριά σας, είτε μέσα σε άλλες παράλληλες δεσμεύσεις θα λύσει τα δεσμά του από όλα αυτά, και θα σας κάνει προτάσεις για μόνιμη κοινή πορεία
Ερωτική Τύχη: 8/10

Παρθένος: ΟΙ ΚΗΠΟΙ

Υπάρχει μια καλή διάθεση μέσα στην σχέση σας, για να λύσετε πολλά από τα θέματα που για ακόμη μια φορά, σας έχουν φέρει και δημιουργήσει οι τρίτοι. Στα καλά είναι ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, που θα σας ωθήσουν να κάνετε αυτά που έχετε ονειρευτεί.
Ερωτική Τύχη: 9/10

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες

προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Τράπουλα Κατίνας–DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο ΜΑΡ

Ζυγός: Ο ΣΚΥΛΟΣ

Εσείς που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, απομακρυνθεί, από τον άνθρωπο σας, ή έστω τσακωθεί, θα έχετε κάποια έμμεσα και διπλωματικά πλησιάσματα, που θα μιλούν για επανασύνδεση. Αυτήν όμως την φορά όμως μην κάνετε καμία υποχώρηση και απλά δηλώστε τις θέσεις σας.
Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι προτάσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να μην έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι στο τώρα θα σας αποζημιώσει. Εσείς που είστε μέσα σε παράλληλες διαδρομές, έχει έρθει η ώρα για να αποφασίσετε.
Ερωτική Τύχη: 9/10

Τοξότης: Ο ΗΛΙΟΣ

Θα βρεθείτε πάνω σε μεγάλα διλήμματα, και ανάμεσα σε δύο άτομα, που ζητούν να κατακτήσουν το 100% της καρδιάς σας. Από την μια το παρόν να σας γεμίζει με ενθουσιασμό και από την άλλη… το παρελθόν, να θέλει να του αποδώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία.
Ερωτική Τύχη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τράπουλα Κατίνας–DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο ΜΑΡ

Αιγόκερως: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είναι πολλή μεγάλη η αγάπη που σας έχει ο άνθρωπος σας, που θα κάνει πραγματικά την κίνηση, να απεμπλακεί, από το παρελθόν του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να γίνετε ένα κανονικό – επίσημο ζευγάρι. Η αυξάνουσα οικονομική του δυναμική, θα φέρει το αποτέλεσμα πιο κοντά.
Ερωτική Τύχη: 9/10

Υδροχόος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Παραμένετε μέσα σε αμφιβολίες για τον άνθρωπο σας, που δεν έχει και την πιο εύκολη και στρωτή συμπεριφορά. Αυτό είναι και κάτι που έχετε σαν άμεσο σκοπό σας, να το θίξετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Ερωτική Τύχη: 10/10

Ιχθείς: ΓΚΑΜΧΑΤ- Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι σχέσεις και οι γάμοι, που είχαν περάσει μια παρατεταμένη κρίση, από τα τέλη αυτού του μήνα, θα έρθουν και πάλι σε ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα που θα τους οδηγήσει σε μια απόλυτη και μόνιμη επανασύνδεση. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, πιθανόν από τον χώρο της εργασίας σας, να έρθει μια πρόταση για διασκέδαση και όχι μόνο!
Ερωτική Τύχη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44