Ζυγός και Διασκέδαση

αντρας-ζυγος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Οι γοητευτικοί, ευπροσήγοροι και γεμάτοι κοινωνικότητα Ζυγοί, λατρεύουν κάθε είδους γιορτές και πάρτι –με μια εξαίρεση. Ειδικά οι άντρες μισούν τους χορούς μεταμφιεσμένων και θα σκεφτούν χίλιες δύο δικαιολογίες για να αρνηθούν την πρόσκληση. Αν στριμωχτούν όμως και δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουν, θα δείξουν μεγάλη επινοητικότητα, θα καταπλήξουν, ίσως μάλιστα και να σοκάρουν.

 

 

Στους περισσότερους Ζυγούς αρέσει τόσο ο ρόλος του οικοδεσπότη όσο και ο ρόλος του καλεσμένου. Αγαπούν τη δραστήρια κοινωνική ζωή, τις γιορτές και τις διασκεδάσεις και κάνουν τακτικά τραπέζια και πάρτι. Τους αρέσει να περιποιούνται τους άλλους αλλά επιδιώκουν και τν αναγνώριση και περιμένουν να τους ανταποδώσουν την πρόσκληση στο άμεσο μέλλον. Στα πάρτι οι Ζυγοί απολαμβάνουν το χορό, το εκλεκτό κρασί και τη γλυκιά μουσική. Ανθούν μέσα στη πολυτέλεια και τον αστραφτερό κόσμο των διασημοτήτων για αυτό αν είναι παρούσες και γνωστές προσωπικότητες, τόσο το καλύτερο.

 

 

Οι Ζυγοί θα έρθουν ντυμένοι με στυλ και ίσως τους δείτε να φλερτάρουν τον επίσημο καλεσμένο σας. Μην ανησυχείτε όμως, δεν είναι τίποτα σοβαρό.

zodia-zvdia-22

 

 

Στους Ζυγούς, που είναι θαυμάσιοι συζητητές, αρέσει να ντύνονται κομψά και να γοητεύουν το αντίθετο φύλο με το έξυπνο φλερτ τους. Η κοινωνική χάρη αναδύεται από κάθε πόρο τους και έχουν έμφυτη ευγένεια. Αισθάνονται άνετα και ευχάριστα σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.